Prodej rodinného domu, Kralovice, Slunečná, 124 m2

Slunečná, Kralovice

Exkluzivní partneři v Kralovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Kralovicích, Slunečná ul.

Hledáte bydlení v klidné části Kralovic? Nabízíme k prodeji rodinný dům po částečné rekonstrukci o zastavěné ploše 117 m² v Kralovicích (ul. Slunečná). K domu náleží zahrada o celkové ploše 739 m², kde je zahradní pergola s krbem, dětské pískoviště a dost místa pro relaxaci.
První patro domu je po celkové rekonstrukci. V prvním patře se nachází prostorná chodba, kuchyně propojená s obývacím pokojem, dětský pokoj, ložnice, koupelna a wc. Z obývacího pokoje je vstup na balkon, odkud je krásný výhled do zahrady.
Přízemí domu je vhodné k rekonstrukci.
Vytápění domu zajišťují krbová kamna a jsou zde zabudované infrapanely.
Kralovice jsou město v severní části okresu Plzeň-sever, kde je veškerá občanská vybavenost. Oblíbené obchody, restaurace, kavárny, škola, školka a veškeré další služby jsou v docházkové vzdálenosti.
V okolí je mnoho možností výletů nejen po značených cyklotrasách např. zámek Manětín, Muzeum v Mariánské Týnici, Muzeum Rabštejn nad Střelou, klášter Plasy, Odlezelské jezero a vodopády, povodí řeky Střely, zámek a pivovar Chyše a dalších.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma vyřídíme za výhodnějších podmínek. Ráda Vám byt představím na osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Slunečná, Kralovice
ID
292-NP00611
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
124 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
117 m2
Plocha nemovitosti
904 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Procházková

Mgr. Jana Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kralovicích (okr. Plzeň-sever)?

Podobné nemovitosti