Pronájem bytu 2+kk, Praha - Libeň, Kotlaska, 62 m2 (ID: 2078730)

Kotlaska, Praha 8 - Libeň

32 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ Poplatky a služby 4.000,- Kč + kauce 2x nájem + energie na nájemce + provize RK)

Exkluzivní partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+kk 62,2 m² v rezidenci Kotlaska - Praha 8 Libeň

Rádi byste moderní bydlení v Praze a jen tak něco Vás neuspokojí? Tak se pojďte podívat na tento krásný moderní byt, který se nachází v nově postavené rezidenci Kotlaska na Praze 8.

Byt je dispozičně řešený jako 2+kk o celkové výměře 62,2 m² a nachází ve 2. nadzemním podlaží nově postavené rezidence Kotlaska v širším centru města Prahy, a to konkrétně ve stejnojmenné ulici Kotlaska.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s WC, prostorné komory a předsíně. Obývací pokoj s kuchyní má celkem 28,4 m² a díky velkoformátovým oknům je zde po celý den dostatek světla. To samé platí i o ložnici, která nabízí kromě přímého vstupu na balkón také vestavěné skříně, díky kterým bude mít každý kousek Vašeho oblečení své místo.

Moderní kuchyňská linka je vybavena všemi potřebnými spotřebiči, jako je automatická myčka nádobí, horkovzdušná trouba, která nabízí i funkci mikrovlnné trouby, indukční varná deska, nebo vestavěná lednice s mrazákem.

V prostorné koupelně na Vás čeká vana se skleněnou zástěnou, umyvadlo se zrcadlem, toaleta a kombinovaná pračka se sušičkou.
Komora o výměře 4,1 m² Vám poskytne dostatek prostoru pro uskladnění úklidových pomůcek, nebo například sezónního oblečení.

Bytová jednotka je doslova nabitá technologiemi. Najdete zde klimatizační jednotku v ložnici a obývacím pokoji, rekuperaci vzduchu, díky které budete mít doma čerstvý vzduch po celý rok, podlahové topení ve všech místnostech, interkom s kamerou, díky kterému budete vždy vědět, kdo na Vás právě zvoní a v neposlední řadě jsou zde instalovány předokenní žaluzie na dálkové ovládání, které Vám vždy zajistí pocit absolutního soukromí.
A pokud si děláte starosti s parkováním Vašeho čtyřkolového miláčka, tak nemusíte. Součástí nabízeného bytu je i parkovací stání ve společných garážích a sklep, kde si můžete uskladnit zimní kola, lyže a plno dalšího.

V přilehlém okolí se nachází Galerie Harfa, ve které jsou všemožné obchody a restaurace. Zastávka metra B (Palmovka) je vzdálena pouhých 300 m od domu a Tramvajová zastávka Palmovka se nachází o 100 m dál. Sportovce a maminky jistě nadchnou nedaleké Thomayerovy sady a milovníci tenisu jistě ocení tenisové kurty, které se nacházejí hned za domem.
Za domem se nachází také dětské hřiště. Dále se v blízkém okolí nachází mateřská školka, fitness centrum, supermarket Albert a mnoho dalšího.

PENB G (Štítek zatím nebyl dodán).

Parametry bytu

Cena
32 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ Poplatky a služby 4.000,- Kč + kauce 2x nájem + energie na nájemce + provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Kotlaska, Praha 8 - Libeň
ID
N00009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
62 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Petr Sýkora

Slezská 1357/1, Praha 2

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Sýkora

Petr Sýkora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti