Prodej zemědělské půdy, Pozořice, 2060 m2

Pozořice

988 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 712 Kč /za měsíc

(cena za nemovitost)

Exkluzivní partneři v Pozořicích

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji pozemek v obci Pozořice, okres Brno - venkov.
Jedná se o zemědělskou plochu id ½ z parcely č. 1537/46 o celkové velikosti 4.120 m2, zapsaná je na listu vlastnictví 274, KÚ Pozořice.
Pozemek je ve tvaru širokého obdélníku, vzhledem k blízkosti zastavěných oblastí, lze tuto parcelu považovat za investiční příležitost.
V současnosti se jedná o ornou půdu, v aktuálním platném územním plánu jsou tyto pozemky označeny „R2“- rezervní plocha pro výrobu a skladování, tzn. že pozemky momentálně nejsou určeny pro výstavbu, může se však jednat o výhodnou investici do budoucna.
V okolí pozemku se nachází další výrobní a skladovací areály.


Pozořice se nachází 15 km východně od Brna, na úbočí Drahanské vrchoviny, Je zde výborná občanská vybavenost: základní a mateřská škola, zdravotní středisko, lékárna, pošta, obchody, fotbalové hřiště.
Zemědělská půda je dlouhodobě ceněným aktivem s potenciálem růstu hodnoty. S omezeným množstvím dostupné půdy a rostoucí poptávkou se očekává, že její hodnota bude nadále stoupat. Investice do zemědělské půdy může být proto zajímavou dlouhodobou investicí s možností zhodnocení.

Pokud vás zaujala tato nabídkou a rádi byste získali další informace, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
988 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Pozořice
ID
00169
Plocha nemovitosti
2060 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Žižka

Viničné Šumice 465, Viničné Šumice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radka Žižková

Radka Žižková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Pozořicích?

Podobné nemovitosti