Prodej bytu 1+1, Ostrava, Zborovská, 35 m2 (ID: 2078188)

Zborovská, Ostrava

2 625 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 510 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k bytu

Nabízím k prodeji velmi zajímavý a stylový byt 1+1 v samém centru Ostravy na ulici Zborovská.
Pokud hledáte útulné bydlení v centru Ostravy je tento byt 1+1 o výměře 35 m², situovaný v cihlové zástavbě přesně pro vás!
Byt se nachází v 5. patře a jeho součástí je prostorný sklep o velikosti 16 m², ideální pro uložení všech vašich věcí. K bytu patří i sdílená zahrada za domem, kde najdete klidné posezení a možnost grilování v soukromí.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem Baxi, což vám zaručí pohodlí a kontrolu nad spotřebou energie. Kvalitní plastová okna a plovoucí podlaha dodávají bytu moderní vzhled, zatímco dlažba v chodbě a koupelně zajišťuje snadnou údržbu.

Pro ty, kteří hledají více prostoru, je zde možnost dokoupit půdní prostor a rozšířit tak užitnou plochu bytu až o 30 m². Tato jedinečná nabídka vám umožní vytvořit si bydlení přesně podle svých představ.

V případě zájmu o více informací či prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 625 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Zborovská, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
35 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Laufersweilerová

Lucie Laufersweilerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti