Prodej bytu 1+1, Plzeň - Severní Předměstí, Elišky Krásnohorské, 40 m2

Elišky Krásnohorské, Plzeň, Severní Předměstí

Exkluzivní partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Prodej bytu 1+1, 40 m², v ulici Elišky Krásnohorské, Plzeň

Nabízím k prodeji velmi pěkný byt o dispozici 1+1, v ulici Elišky Krásnohorské, v žádané lokalitě Severního Předměstí. Podlahová plocha bytu činí 39,64 m² a nachází se v 8. nadzemním podlaží panelového domu.

Byt je po rekonstrukci. Kuchyňská linka byla vyměněna přibližně před 5 lety. Společně s vestavěnými spotřebiči (elektrická trouba, mikrovlnná trouba, plynová varná deska, myčka a pračka), zůstává v kuchyni i lednice s mrazákem. Rozvody elektřiny jsou nové v kuchyni, koupelně a chodbě. Druhá místnost byla majiteli vkusně přepažena vestavěnou skříní, která poskytuje velkorysý úložný prostor. Tímto přepažením vznikly dvě menší místnosti, které nyní slouží jako ložnice a pokojík. Mezi kuchyní a pokojem (i v přepažení) jsou posuvné dveře. Prostor v bytě byl tedy maximálně využit. V bytě je položena dlažba a plovoucí podlaha. Nadstandardním prvkem bytu jsou venkovní žaluzie na dálkové ovládání v kuchyni i pokoji.

Balkón v mezipatře je po dohodě se sousedy (oba sousední byty mají vlastní balkón) užíván pouze majiteli tohoto bytu a je uzamykatelný.

K bytu patří i sklepní kóje a je možnost užívání kolárny.

Klidný, čistý a udržovaný vchod, včetně okrasné zeleně před i za domem. Dům prošel renovací, včetně výtahu a zateplení.

Lokalita se vyznačuje klidným bydlením nedaleko rodinných domů, na které a zejména na celou Plzeň, je z bytu příjemný výhled.
U domu je menší parčík se zázemím pro děti. Občanská vybavenost v dosahu včetně dobré dostupnosti do centra města – tramvajová zastávka U Gery 2 minuty. Též je zde dobrá dostupnost parkování u domu či v blízkém okolí.

Mohu zajistit výhodné financování hypotečním úvěrem.

Parametry bytu

Cena
3 550 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Elišky Krásnohorské, Plzeň, Severní Předměstí
ID
2024019
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Gabriela Šašková

Gabriela Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti