Prodej bytu 3+kk, Karolinka, Vsetínská, 64 m2 (ID: 2078050)

Vsetínská, Karolinka

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Karolince

Informace k bytu

Nabídka prodeje cihlového zrekonstruovaného bytu 3+kk, o ploše 64 m2, se zahradou ( 91 m2) , sklepem ( 9 m2) a parkováním v bytovém domě na ulici Vsetínská, na konci obce Karolinka u Velkých Karlovic.

Bytová jednotka je situována ve 2.NP cihlového bytového domu o 4 jednotkách, má k dispozici prostorný sklep na uložení kol a vymezenou zahradu ( 91 m2) ve vnitrobloku a parkování přímo u domu.

Byt prošel v roce 2021 rozsáhlou a kompletní rekonstrukcí, dle požadvků a přání majitelů pro trvalé moderní bydlení. Dispozičně je byt řešen jako 3+kk, kdy z původního bytu nezůstalo zhola nic. Přáním majitelů bylo si vybudovat útulný domov , dle moderních trendů v krásném prostředí Valašska, s parkováním a zahradou.A to se jim rozhodně podařilo. Díky vkusu a citu majitelky, bylo vše promyšleně uspořádáno a každý kout bytu má své logické místo.

Podařilo se vyřešit i bezpočet úložných míst, vstup do bytu ze zádveří s šatními skříněmi, samostatné oddělené pokoje prosvětlené denním světlem z oken a ze střešních Veluxů, oddělení společenské části bytu s obývacím pokojem a kuchyně s jídelnou. Mimořádně citlivě a komfortně byla postavena zcela nová koupelna se sprchovým koutem, úložnými prostory, velkým zrcadlem a WC, kdy i zde přichází denní světlo ze střešního okna.
Technická místnost pak vznikla samostatně za jídelnou, kdy slouží nejen jako místo pro plynový kondenzační kotel a bojler, ale i jako komora a místo pro automatickou pračku se sušičkou. Regulace teploty je nastavena dálkově termostatem.

Kuchyně, zhotovená stolařem na míru, je pak vybavena veškerými potřebnými spotřebiči a má i příjemný bonus, pracovní desku podél velkého okna s výhledem do krásné Valašské přírody. Kdy zejména na podzim okolí hraje všemi barvami.

Samostatnou kapitolou jsou pak použité materiály a jejich sladění v prostoru. Ať už keramické obklady v koupelně, podlahové krytiny v celém bytě nebo použité materiály na zárubně a jednotlivé dveře, či kombinace materiálů a řemeslné provedení v kuchyni, to vše ladí v příjemný a útulný celek. Domov.
Díky kvalitnímu ( 12 cm) zateplení celého bytového domu, včetně spodní hydroizolace, jsou pak náklady na vlatní provoz bytu velmi nízké v porovnání s ostatním bydlením v lokalitě. PENB budovy je aktuálně ve zpracování, proto uvádíme kategorii G.

Díky své poloze, v centru Valašska, na konci obce Karolinka, na začátku údolí Velkých Karlovic s veškerou občanskou vybaveností a bezpočtem možností pro trávení volného času po celý rok, se tato nemovitost nabízí také jako ideální investiční příležitost pro další krátkodobé pronájmy, s možností parkování, úložných prostor a také sklepu pro uložení kol, lyží a dalšího vybavení.
Lyžařský vlek je pak ve vzdálenosti 250 m od bytu, cyklostezka podél Bečvy cca 350 m. Supermarket, pošta, bankomat a další pak v centru Karolinky do 6 min pěší chůze. Autobusová a vlaková zastávka je pak rovněž poblíž.

PENB je ve zpracování, uvádíme tak prozatím energetickou třídu v kategorii G.

Parametry bytu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Vsetínská, Karolinka
ID
00054
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Eichner

Ing. Tomáš Eichner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Karolince?

Podobné nemovitosti