Prodej rodinného domu, Troubky, K Zavadilce, 271 m2 (ID: 2078049)

K Zavadilce, Troubky

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Exkluzivní partneři v Troubkách

Informace k domu

Nabídka prodeje krásného rodinného domu 6+kk, o podlahové ploše 271 m2, s mimořádnou zahradou o ploše 283 m2, velkou venkovní terasou ( 18 m2), garáží ( 23 m2) a 2 parkovacími místy na pozemku, nádherným interiérem, 2 koupelnami, saunou a společenskou místností s 2. kuchyní a barem v 1.NP.
Dům již na první pohled zaujme nádhernou, zahradní architektkou navrženou okrasnou zahradou, kterou kromě pečlivě vybraných rostlin, keřů a stromků přirozeně doplňuje velká krytá terasa s pergolou. Zahrada je člěněna do přirozených zón pro relax, odpočinek, práci , setkávání s přáteli nebo grilování. Současně je odizolována od okolí vzrostlým živým plotem.

Samostatnou kapitolou je vlastní dům. Je nebývale prostorný a díky citu a mimořádnému vkusu majitelky tak vznikl nádherný, barevně sladěný a útulný celek, kde vše ladí a má své místo. Nelze se do něj nezamilovat. Domov se vším všudy.

Přízemí domu dominuje velká kuchyně a na ni navazující jídelna s obývacím pokojem. I zde se majitelé nijak nespeltli při výběru použitých materiálů při zařizování místa, kde tráví nejvíce společného času i s dětmi. Teplo, útulno, klid a příjemná atmosféra prostupuje celým tímto místem a vlastně i celým domem. Kromě ložnice manželů, dětského pokoje, koupelny, WC, spižírny a šatny, zde najdeme i přímý vstup do garáže a samozřejmě nádherné schodiště do 2.NP.

To je samo o sobě samostným prostorem, společenskou místností s barem, velkým jídelním stolem, 2. koupelnou s prádelnou, dalším dětským pokojem, pracovnou a technickou místností.

I v horkých letních dnech zaujme tento prostor velmi příjemnou teplotou, díky naddimenzované izolaci střechy a špičkovým střešním oknům ROTO s vnitřními zatemňujícími roletami a venkovními clonhami. V celém domě jsou pak plastová okna v dřevěném dekoru s 3 skly. Ta poskytují naprostý klid a dokonalý komfort.

Krásné podlahoviny v domě sladěné s keramickými obklady v koupelnách , pak jen podtrhují vyjímečnost této nemovitosti.
Jako hlavní zdroj tepla slouží plynový kotel a plyn je používán i na vaření v kuchyni. Vůně večeře a borůvkového koláče, je to nejčastější, co láka členy rodiny spěchat domů. Celková pohoda a příjemná atmosféra se line celým domem.

Celková rekonstrukce domu v roce 2020 tak splnila svůj účel. Měsíční náklady jsou na dům této kategorie velmi nízké.
Díky své poloze v pomyslném " středu" jsou všechny okolní města dostupná v krátkém čase. Přerov do 10 min, Prostějov do 15 min, Kroměříž do 13 min a Olomouc pak do 30 min.
V bezprostředním okolí je pak bezpočet možnosti pro pěší vycházky, projížďky na kole, koupání nebo rybaření u nedalekých rybníků a štěrkovišť.

Průkaz energetické náročnosti uvádíme v kategori G, PENB je ve zpracování. Pro bližší informace a prohlídku nás kontaktujte.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
K Zavadilce, Troubky
ID
00058
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
294 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
271 m2
Plocha nemovitosti
430 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Eichner

Ing. Tomáš Eichner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Troubkách?

Podobné nemovitosti