Pronájem bytu 2+kk, Brno, Hlinky, 69 m2

Hlinky, Brno

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus zálohy na provoz bytové jednotky)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k bytu

Dobrý den, zdravím všechny zájemce o pronájem klimatizované bytové jednotky o dispozici 2+kk s užitnou plochou 69 m2, s parkovacím stáním nacházející se v podzemní garáži a se společnou odpočinkovou zónou (zahradou) umístěnou za bytovým domem.

Bytová jednotka se nachází na ulici Hlinky, s dobrou dostupností do centra města Brna. Pojďme si nabídku detailně představit. Svoje osobní auto lze zaparkovat v podzemní garáži, které je součástí nájmu. Z podzemní garáže do bytu se dostanete výtahem. Bytová jednotka se nachází ve 3. NP.

Po vstupu do bytu se ocitnete v zádveří (chodbě) o velikosti 7,26 m2. Z chodby je vstup do všech ostatních místností. Chodba je nyní nově po rekonstrukci, včetně koupelny a samostatné toalety. V chodbě je dostatek úložného prostoru. Dále tu máme novou koupelnu s vanou a sprchovací zástěnou, velikost 6,21 m2. V koupelně je pro nové nájemníky pračka i sušička. Opět dostatek úložného místa a prostoru. Vedle koupelny je samostatná toaleta, 1,7 m2. Z chodby se také dostaneme do pokoje bez oken, tuto místnost lze nazvat jako kancelář, šatna, posilovna. V této místnosti je velká vestavěná skříň se zrcadlem. Velikost této místnosti je 9,06 m2. Dostávám se do hlavní místnosti, obývací pokoj s kuchyní, velikost 25,15 m2. Místnost je klimatizovaná. Vybavení kuchyně je sklokeramická varná deska, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, vestavná lednice a mrazák. V kuchyni je dostatek úložného prostoru. Poslední místnost je ložnice o velikosti 20,19 m2, opět klimatizovaná a se vstupem na balkon 3,4 m2 a výhledem na Hrad Špilberk.

Další prostor k dispozici je prostorný sklep o velikosti 4,48 m2.

Je tu možnost využití společných prostor, kterými jsou jednak dvůr, tedy prostor za bytovým domem, kde je místo pro relax, sport s využitím například vlastního těla (jóga, švihadlo, apod.) Dále zahrada na úrovni vrchních pater bytového domu. Je tu místo pro grilovaní (kamenný gril), posezení v altánku, dětské hřiště a opět výhled na Brno.

Obecně se jedná o klidné místo, ulice je jednosměrná, přitom kousek od centra města (nedaleko je Mendlovo náměstí). V okolí je vše co k pohodlnému životu potřebujete.

Nájemné je 25 000 Kč plus služby, zálohy za služby vč. dodávky elektrické energie činní 4 137 Kč / měsíčně (za služby myšleno: dodávka vody, tepla, úklid společných prostor, správa výtahů, garáží apod.., přesný výpis je uvedený v evidenčním lístku, který umím poskytnout budoucím nájemníkům).

Na začátku nájemníka čekají tyto náklady:
- kauce ve výši 40 000 Kč
- nájemné za první měsíc = 25 000 Kč (záleží zda-li bude nástup od 1. v měsíci, popř. pokud by bylo v průběhu měsíce, tak nájemné se krátí dle konkrétního data nástupu - jednoduše zaplatíte jen za to co využijete)
- náklady za služby, to je 4 137 Kč za první měsíc
- odměna realitnímu zprostředkovateli = 30 000 Kč vč. 21% DPH (jednorázová platba, na základě vystavené faktury)

Parametry bytu

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus zálohy na provoz bytové jednotky
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Hlinky, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Jakl

Jiří Jakl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti