Prodej rodinného domu, Heřmanův Městec - Chotěnice, 115 m2

Heřmanův Městec, Chotěnice

3 990 000 Kč HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Heřmanově Městci

Informace k domu

Prodej RD 123 m² s pozemkem 642 m²

Exkluzivně vám v zastoupení klienta nabízíme prodej RD o dispozici 4+1 se započatou půdní vestavbou v obci Chotěnice vzdálené v krátké dojezdové vzdálenosti od města Heřmanův Městec, okresního města Chrudim i krajského města Pardubice.

RD je situován jako samostatně stojící v klidné části obce. V roce 2021 proběhla rekonstrukce kompletního střešního pláště včetně krytiny, izolace, střešní konstrukce, podbytí, oplechování, svodů a žlabů. Taktéž proběhla výměna oken, kdy nově byla instalována trojskla. Část obvodového pláště RD je připravena pro aplikaci fasády. V RD jsou nové rozvody el. energie a ústředního topení s deskovými otopnými tělesy, oboje v mědi.

Ohřev TUV je zajištěn pomocí elektrického ohřívače (bojler), vytápění je řešeno výměníkem krbové vložky na tuhá paliva a elektrokotlem.

Objekt je připojen k elektrické síti 230/400V. Pitná s technologií úpravny a užitková voda je řešena z vlastních studní. Obecní vodovod i plyn je na hranici pozemku, stejně tak kanalizace. Odpad řešen pomocí septiku. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím dodán, proto je dle zákona uváděna nejméně ekonomická třída budovy.

Na pozemku se pak nachází zděný vedlejší objekt s využitím pro dílnu a úschovu zahradního nářadí i sezónních věcí. Po drobné úpravě nabídne dispozici pro dvougaráž.

Vstup na pozemek je od obecní komunikace zajištěn brankou a bránou.

Celková výměra pozemku je 642 m², zastavěná plocha 123 m².

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Heřmanův Městec, Chotěnice
ID
2401
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
115 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
123 m2
Plocha nemovitosti
642 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KOOP FIN s.r.o.

Zelená alej 1225, Litomyšl

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

KOOP FIN s.r.o.

KOOP FIN s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Heřmanově Městci?

Podobné nemovitosti