Prodej rodinného domu, Přerubenice - Dučice, 207 m2 (ID: 2076489)

Přerubenice, Dučice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Přerubenicích

Informace k domu

Prodej RD 6+kk s terasami, balkony, vlastní příjezdovou cestou až k domu, bazénem a pergolou s venkovní kuchyní a vlastní studnou, uprostřed přírody na konci obce Dučice. Dům je trojpodlažní, kde v prvním podlaží je za vstupem kuchyně a velké posezení s krbem dále menší kuchyně s toaletou a sprchovým koutem, dále toalety a vstup na zahradu s venkovní terasou. Za venkovní terasou jsou velké úložné prostory, krb s udírnou a venkovním posezením. V prvním patře se nachází velký obývací pokoj s krbem a hala s dalším vstupem do domu. Po schodech se pak dostanete do druhého patra kde jsou celkem tři místnosti využívané jako ložnice a další koupelna.
U domu je krásný pozemek s bazénem a pergolou. Přístupová zpevněná cesta k domu je vlastní a navazuje ihned na asfaltovou komunikaci. Celý pozemek je oplocen částečně krásnou zdí a částečně plotem. Krásné místo plné soukromí a přírody. Doporučujeme prohlídku.
V případě dalších dotazů nebo zájmu o prohlídku kontaktujte makléře. Doporučujeme! Ev. číslo: 648632.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Přerubenice, Dučice
ID
649246
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
207 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
207 m2
Podlahová plocha
207 m2
Plocha nemovitosti
753 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
50 kWh/m2 za rok
Balkon
Sklep
Lodžie
Terasa
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michal Sirotek

Michal Sirotek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přerubenicích?

Podobné nemovitosti