Pronájem bytu 1+kk, Slavkov u Brna, Příční, 44 m2

Příční, Slavkov u Brna

10 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Slavkově u Brna

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu byt 1+kk s lodžií (5,7 m2) v moderním bytovém komplexu Kaunicův dvůr, který je ihned k nastěhování. Byt se nachází ve druhém podlaží. Za vstupními bezpečnostními dveřmi je prostorné zádveří, vybavené vestavnou skříní. Na zádveří navazuje chodba (4,7 m2) se vstupem do koupelny s WC (3,9 m2) a obytné části spojené s kuchyňským koutem (29,4 m2). Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnou lednicí, troubou, varnou deskou, myčkou a digestoří. K bytu náleží sklepní kóje (1,12 m2). Celková plocha bytu je 44.5 m2.
Nabízí se zde možnost příjemně stráveného času v prostoru vnitrobloku, ve kterém se nachází dětský koutek, vodní nádrž a vycházková stezka s lavičkami.
Parkování před domem a také možnost pronájmu parkovacího stání v garážích komplexu, za částku 1500 Kč měsíčně.
K ceně měsíčního nájmu bytu a sklepní kóje, bude připočtena cena záloh energií a služeb ve výši 5000 Kč, internet 390 Kč. Kauce činí 25 000 Kč. Odměna RK 14 520 Kč včetně DPH..
V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost. Koupaliště, sportoviště, golf, škola, školka, lékaři, obchody. Slavkov u Brna je městem s bohatým kulturním i sportovním vyžitím.
Dopravu zajišťuje MHD, autobus, vlak. Autem dobrá dostupnost směr Vyškov, Uherské Hradiště, dálnice D1 směr Brno.

Parametry bytu

Cena
10 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Příční, Slavkov u Brna
ID
0833
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
44 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
5172 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Iveta Čajková

Iveta Čajková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Slavkově u Brna?

Podobné nemovitosti