Prodej chaty, Havířov, 20 m2

Havířov

400 000 Kč HYPOTÉKA od 1 906 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Havířově

Informace k domu

CHATA V HAVÍŘOVĚ

Hledáte klidné místo pro relaxaci a únik od městského ruchu? Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit zahradní chatku v prestižní lokalitě Havířova – Zákostelí. Tato nemovitost se nachází v klidné chatové oblasti, ideální pro odpočinek a relaxaci. Prodává se samostatná chatka, přičemž pozemek je ve vlastnictví Základní organizace Českého zahrádkářského svazu a je k chatě připojen formou pronájmu na dobu neurčitou.

Velkou výhodou této konkrétní chatky je její krajní, rohová poloha s dvěma brankami pro snadný přístup, což poskytuje větší soukromí a klidné prostředí bez rušivého provozu. Parkování je k dispozici přibližně 40 metrů od chatky, což zajišťuje flexibilitu při využívání pozemku.

Jednou z hlavních předností této nemovitosti je dostupnost vody. K dispozici je obecní vodovod, který je naveden až do chatky, a také užitková voda z blízké řeky Lučiny. tato je pomocí čerpadla prakticky rozvedena po celé zahradě s několika vývody na pozemku, což ocení zejména nadšení zahrádkáři. Chatka je připojena k elektrické síti, s podružným měřením, což zajišťuje komfort během pobytu.

Pozemek je vybaven několika užitečnými stavbami, najdete tady skleník, kůlnu a dokonce i altánek. Ten je také vybaven elektrickým osvětlením, což vytváří příjemné prostředí pro večerní posezení. Celý pozemek se nachází v mírně svažitém terénu, což nabízí zajímavé možnosti pro zahrádkaření a odpočinek. Na pozemku najdete pestrou zeleň – ovocné stromy jako jabloň, rakytník, žluté blumy, okrasné rostliny jako růže, tulipány a sněženky, a užitečné keře jako červený a černý rybíz, angrešt, maliny, ostružiny.

Chatka disponuje kuchyňskou linkou, lednicí, sporákem a dvouplotynkovým vařičem. V chladnějších dnech se můžete ohřát při kamínkách Petra. Součástí chatky je také menší sklep, který je odvodněný s přístupem z obývacího pokoje. Toaleta je řešena prostřednictvím suchého WC, které se nachází vedle skleníku. Celý areál je oplocený, avšak jednotlivé chatky v oblasti mezi sebou oplocené nejsou.

Tato chatka představuje ideální příležitost pro milovníky přírody, zahrádkáře nebo ty, kteří hledají útočiště od každodenního shonu. S dobrou dostupností vody a elektřiny, výhodnou krajní polohou a parkováním v skvělé vzdálenosti nabízí vše potřebné pro pohodlný pobyt v přírodě, a to vše na dosah města. Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes pro prohlídku tohoto jedinečného místa!

velikost zahrady 245 m²

zastavěná plocha chatky 20 m²

Parametry domu

Cena
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Havířov
ID
1010
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
20 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Renáta Lokosová

Ing. Renáta Lokosová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Havířově?

Podobné nemovitosti