Pronájem bytu 2+kk, Praha - Nové Město, Lípová, 40 m2 (ID: 2075873)

Lípová, Praha - Nové Město, Praha 2

21 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť)

Exkluzivní partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Zrekonstruovaný byt 2+kk, o celkové ploše 40,90m2, je situovaný ve 3.NP reprezentativní budovy s výtahem, v oblíbené lokalitě Praha 2 Nové Město. Interiér bytu je nezařízený a dispozičně nabízí předsíň (3,93m2), světlý obývací prostor spojený s ložnicí (22,40m2), kuchyňskou část (10,31m2) s novou kuchyňskou linkou a se spotřebiči: lednice s mrazákem, varná deska, elektrická trouba, digestoř. Moderní koupelna disponuje sprchovým koutem, toaletou a pračkou.
Byt lze zařídit základním nábytkem za navýšení nájmu 50,-Kč/m2/měsíčně.

Lokalita poskytuje komfortní bydlení s veškerou občanskou vybaveností (množství supermarketů, nákupní galerie Atrium na Karlově náměstí a pod.) a různorodých obchůdků, butiků s nákupní zónou v srdci Prahy, v pěší dostupností na Václavské náměstí.
Bydlení v centru města Prahy, také s dobrou dostupností k nábřeží Vltavy (včetně populární Náplavky a farmářských trzích), historickým památkám (Tančící dům, Národní divadlo, Galerie Mánes, Goethe-Institut, plác Žofín, Vyšehrad, a mnoho dalšího), které umožňuje si vychutnat krásná pražská zákoutí a poskytuje sociální vyžití - divadlo, koncerty, plesy, a další kulturní akce. V okolí se nacházejí parky: Kateřinská zahrada, Botanická zahrada,park Folimanka, Riegrovy Sady. V nedaleké dostupností se nachází i koupaliště Podolí, areál se sportovními akcemi, písečnou pláží a občerstvením - Žluté lázně nabízející indoboard, slackline, venkovní šachy, pétanque, beach volejbal, stolní tenis, nohejbal a dětský koutek, půjčovnu koloběžek, šlapadel, lodí, kol a bruslí.
Výborná dopravní dostupnost tramvají do veškerých částí Prahy: zastávka tramvaje Štěpánská/Karlovo náměstí nebo metrem: linka B - Karlovo náměstí/ linka C - I.P. Pavlova.

Zálohové poplatky za služby činí 1500,- Kč/měsíčně/osobu a energie (elektřina a plyn) se převádí na nájemce. Vratná kauce 2 nájmy bez poplatků.

K dispozici ihned.

Parametry bytu

Cena
21 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Lípová, Praha - Nové Město, Praha 2
ID
917474
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
41 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Cinculová

Eva Cinculová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti