Prodej zahrady, Hořice, 755 m2 (ID: 2075854)

Hořice

770 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 670 Kč /za měsíc

(Výhodná investice)

Exkluzivní partneři v Hořicích

Informace k pozemku

!Výhodná investiční příležitost! Nabízíme k prodeji lukrativní pozemek o výměře 755 m2 nacházející se téměř v centru obce Hořice. Jedná se o slunnou, oplocenou, rovinatou, ale několik let neudržovanou zahradu v zahrádkářské kolonii. Přesto, že se zahrada nachází v zastavěné části města najdete zde soukromí a klid. Součástí pozemku je dřevěná chatka a studna staršího data vyžadující rekonstrukci. Elektřina na pozemek přivedena.
K zahradě náleží 1/6 spoluvlastnického podílu k přístupové cestě, kterou tvoří travnatá ulička mezi zahradami pouze pro pěší. Parkovat lze v přilehlé Havlíčkově ulici. Taktéž je možné parkování z druhé strany bloku, kde se nabízí vybudování přístupové cesty přímo k nabízenému pozemku (vysvětlím a ukáži při prohlídce).
Žádostí o změnu ÚP získáte stavební pozemek k výstavbě rodinného domu, či rekreačního objektu. Nutno podotknout, že v této části obce se stavební parcely prodávají od 2.000 Kč a výše. Nový majitel si tak výhodně uloží své úspory do budoucí stavební parcely.
Těším se s Vámi na prohlídku, kde Vám ráda odpovím na další případné dotazy.

Parametry pozemku

Cena
770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Výhodná investice
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Hořice
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
755 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SEVEROVÁ REALITY

Starý Rokytník 238, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jitka Severová

Jitka Severová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Hořicích (okr. Jičín)?

Podobné nemovitosti