Pronájem bytu 2+1, Ústí nad Labem, Dukelských hrdinů, 52 m2

Dukelských hrdinů, Ústí nad Labem - Bukov

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie, služby, kauce)

Exkluzivní partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Realitní kancelář Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 2+1, který se nachází ve městě Ústí n. L., městská část Bukov, ulice Dukelských hrdinů. Tato vyhledávaná lokalita je místem pro klidné a komfortní bydlení, které poskytne veškeré potřebné zázemí. V bezprostřední blízkosti domu je spousta zeleně, škola, školka, sportoviště, MHD, nákupní centra a nedaleké golfové hřiště. Bytová jednotka je umístěna v 4. NP cihlového domu bez výtahu. Celková podlahová plocha bytu činí 52 m2. Za vstupními dveřmi je chodba, ze které je přístup do koupelny. Koupelnové jádro je menší s vanou, umyvadlem. Vedle koupelny je WC, které je stavebně odděleno od koupelny. Samostatná kuchyně (je zde moderní kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, el. troubou, digestoř a umyvadlo). Dále obývací pokoj a ložnice. Všechny pokoje bytu směřují na jihovýchod s výhledem do zeleně. Byt není vybaven nábytkem, vše si musí vybavit nový nájemce podle svých představ. Okna jsou plastová, podlahy jsou PVC, plovoucí v kombinaci s keramickou dlažbou. K užívání bytu náleží vetší sklepní kóje. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je zajištěn dálkově. Parkování je dostupné v dostatečné míře v ulici přímo před domem. Elektřina bude přepsána na nájemce, který si stanoví výši záloh sám. Plyn v bytě není k dispozici. Nájemné za byt činí 12.000,-Kč + zálohy na služby při užívání bytu 2 osobami (vytápění 1.000,- Kč, vodné, stočné a studená voda 500,- Kč a teplá voda 1.000,- Kč, úklid 142,- Kč a osvětlení společných prostor domu 25,- Kč) = celkem 14.667,- Kč / měs. Byt je určen maximálně pro 3 osoby. Vratná kauce činí 24.000,-Kč. Byt je k dispozici od 1.12.2024.

Důležité: Vlastník bytu vyžaduje od všech zájemců o pronájem bytu nejprve vyplnit dotazník zde: https://docs.google.com/forms/d/1OP-rue1zBgaiAdHSU59567z8sEZRFE5jt1sRc0YHLOg/edit následně po výběru vhodných zájemců budete kontaktováni makléřem, který si s vámi sjedná konkrétní termín prohlídky. Děkujeme za pochopení.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie, služby, kauce
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Dukelských hrdinů, Ústí nad Labem - Bukov
ID
1125
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONO reality s.r.o.

Palachova 1082/10, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Bc. Milan Pleskot

Bc. Milan Pleskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti