Prodej bytu 3+kk, Tribunj, Chorvatsko, 91 m2 (ID: 2075777)

Tribunj, Chorvatsko

7 584 730 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nový luxusní třípokojový apartmán o rozloze 91,55 m², který se nachází v 1. patře moderní rezidenční budovy, vzdálený jen 900 metrů od známé městské pláže Zamalin a 500 metrů od centra města Tribunj. Apartmán S4 nabízí komfortní bydlení s praktickou dispozicí, která zahrnuje vstupní prostor, chodbu, předsíň, WC/prádelnu, dvě ložnice, komoru, koupelnu a prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou krytou terasu o ploše 23,45 m², z níž se otevírá krásný výhled na moře a okolní ostrovy.

K apartmánu náleží jedno parkovací místo a kupující je osvobozen od placení 3% daně z převodu nemovitostí. Výstavba této moderní budovy probíhá podle nejnovějších stavebních standardů a použití kvalitních materiálů zaručuje dlouhodobou životnost a komfort.

Vlastnictví apartmánu v Tribunji nabízí jedinečné spojení klidného života u moře a zároveň výbornou investiční příležitost. Nemovitosti v tak atraktivních lokalitách jsou skvělou volbou pro rekreační bydlení, dlouhodobé pronájmy turistům nebo jako váš vysněný domov. Tento apartmán vyniká svým umístěním blízko pláže a centra města, moderním vybavením a krásným výhledem na Jaderské moře.

Tribunj je malebné přímořské městečko na pobřeží Jadranu, známé svými krásnými plážemi, čistým mořem a bohatou historií. Nachází se jen pár kilometrů od Šibeniku, což nabízí skvělou dostupnost ke kulturním a společenským aktivitám. Tribunj je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné místo s autentickou dalmatskou atmosférou, ale zároveň chtějí mít na dosah veškerou infrastrukturu. Oblast je vyhledávána nejen pro rekreaci, ale i pro trvalé bydlení díky své přátelské atmosféře a krásným přírodním scenériím.

Chorvatsko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro nákup nemovitostí u moře díky své stabilní ekonomice, krásnému pobřeží a rostoucímu turistickému ruchu. Investice do nemovitostí v Chorvatsku přináší stabilní návratnost a zajišťuje možnost využívat vlastní apartmán pro rekreaci či pronájem. Díky rozvinuté infrastruktuře a bohaté nabídce kulturních i přírodních atrakcí je Chorvatsko ideálním místem pro ty, kteří chtějí spojit relaxaci s aktivním životním stylem.

S Mojenemovitostumore vám pomůžeme najít ideální nemovitost u moře, která splní všechny vaše požadavky. Specializujeme se na prodej luxusních apartmánů a domů v atraktivních lokalitách v Chorvatsku, jako je Tribunj, Šibenik a další destinace. Naše dlouholeté zkušenosti a znalost trhu vám zaručí profesionální servis a bezproblémový nákup. Pokud hledáte prázdninový apartmán, investiční nemovitost nebo svůj vysněný domov, jsme zde, abychom vám pomohli.

Kontaktujte nás a společně najdeme nemovitost, která splní všechny vaše potřeby a přání!

Parametry bytu

Cena
7 584 730 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Tribunj, Chorvatsko
ID
F14429
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
85 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
91 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti