Prodej pozemku pro bydlení, Kralupy nad Vltavou, 849 m2

Kralupy nad Vltavou, Zeměchy u Kralup nad Vltavou

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kralupech nad Vltavou

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení vlastníka Vám nabízíme stavební parcelu na okraji obytné a zahrádkářské lokality v ulici U Studánky v katastrálním území Zeměchy.
Stavební parcela má výměru 849 m2, a jedná se předposlední parcelu v ulici, přilehlou k místní obslužné komunikaci, naproti borovému lesu.

Na pozemku je možné umístit podsklepenou stavbu se dvěma obytnými podlažími 1. NP a obytné podkroví). Zastavená plocha stavby může mít 40 m2 a výšku 6 metrů. Vedle hlavní stavby je možné postavit stavby s doplňkovou funkcí ke stavbě hlavní (pergoly, sklady zahradního nábytku, nářadí, sklepy).

Stavba může sloužit jak k rekreačnímu tak i trvalému bydlení nedaleko centra Kralup na Vltavou v krásném prostředí, avšak s výbornou dostupností do hl. m. Prahy a to nejen automobilem po dálnici D8, tak také pravidelným vlakovým spojením.

Pozemek není připojen na inženýrské sítě. Přívod elektřiny, ale i zajištění ostatních technologií nezbytných pro výstavbu lze řešit v koordinaci s vlastníky sousedních pozemků

Pro další informace prosím kontaktujte makléře.

Parametry pozemku

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Kralupy nad Vltavou, Zeměchy u Kralup nad Vltavou
ID
1779
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
849 m2
Komunikace
Štěrková
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Richard Rolfes

Mgr. Richard Rolfes

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti