Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vršovice, Žitomírská, 51 m2

Žitomírská, Vršovice - Praha 10

24 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky (aktuálně 3045 Kč pro 2 osoby) + energie cca 2.000,-)

Exkluzivní partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte byt ve Vršovicích? Chcete bydlet nedaleko parku či sledovat fotbalový zápas z obývacího pokoje? Pak věřím, že Vás osloví byt, který mám v nabídce.

Rád bych Vám touto cestou nabídl pronájem bytové jednotky o výměře 53 m2 a dispozici 2+kk. Dispozice bytu je ideální pro bydlení jedné či dvou osob. V létě 2021 proběhla nákladná kompletní rekonstrukce včetně rozvodů plynu, vody a elektřiny.

Byt se nachází ve 4.NP cihlového domu s výtahem. Byt se skládá z předsíně, koupelny s WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a samostatné ložnice. Obývací pokoj a ložnice mají okna orientovány na jih. Součástí pronájmu je novější kuchyňská linka včetně spotřebičů. Díky stropním skříním, vyrobeným na míru, je v předsíni spoustu úložného prostoru. Vytápění bytu je plynovými WAW. Okna jsou špaletová dvojitá. Na podlaze jsou položeny parkety ( obývací pokoj a ložnice ), PVC ( předsíň a kuchyně ) v předsíni i kuchyni je také dlažba a dlažba ( koupelna ). Koupelna je s vanou. K dispozici televizní anténa a možnost internetu. K dispozici bude časem sklepní kóje.
Byt je volný od 1.11.2024.


Vršovice jsou pražská čtvrť a katastrální území na jihovýchodě širšího centra, součást městské části i městského obvodu Praha 10. Sousedí na severu a severozápadě s Královskými Vinohrady, na východě se Strašnicemi, na jihovýchodě s Michlí a na jihozápadě s Nuslemi. Jsou místem, kde nespočet obchodů, kaváren, restaurací, nedaleko od domu najdeme poštu, divadlo, Vršovické náměstí či fotbalový Městský stadion Ďolíček. Snadný přístup do Grébovky. Vinný altánek, stará kuželkovna a celkově celý park vypadají po rekonstrukci krásně. Skvělá dopravní dostupnost – několik stanic tramvaje s dojezdem na metro a do centra Prahy (na Muzeum se dostanete tramvají za pouhých 8 minut).

Možnost poslání videoprohlídky.

Parametry bytu

Cena
24 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky (aktuálně 3045 Kč pro 2 osoby) + energie cca 2.000,-
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Žitomírská, Vršovice - Praha 10
ID
N65498
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
53 m2
Patro
4. z 6
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SOCCER REALITY s.r.o.

SOCCER REALITY s.r.o.

bratří Dohalských 144/8, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Novák

Jiří Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti