Pronájem bytu 1+kk, Beroun - Beroun-Závodí, Na Veselou, 33 m2

Na Veselou, Beroun, okres beroun, Beroun-Závodí

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Měsíční nájemné 12.000,-Kč , záloha na energie 2.000,-Kč, elektřina bude převedena na nájemníka, kauce 20.000,-Kč, provize RK 12.000,-Kč)

Exkluzivní partneři v Berouně

Informace k bytu

Realitní společnost ERA REALITY Brodan & Kutzendörfer nabízí k dlouhodobému jižním směrem orientovaný, velmi vkusně a zdařile dispozičně řešený apartmán 1+kk (33 m²) v uzavřeném areálu Royal Golf Resort Beroun.
Umístění domu a samotného apartmánu nabízí bydlení v přírodě, klid a soukromí na jedné straně a zároveň pěší dostupnost do centra města Berouna a dojezd k obchodnímu centru a metru na Zličíně za 12 minut od domu díky soukromé příjezdové cestě od Rezidence až k nájezdu na dálnici D5.
Popis bytu
Stylový apartmán se nachází v přízemí bytového domu umístěného blízko hlavní budovy Royal Golf Resort Beroun, je vybaven nábytkem, kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, byt má plovoucí dřevěnou podlahu v obývacím prostoru a v předsíni a koupelně keramickou dlažbu.
Předsíň s vestavěnou skříní zajišťuje vstup do koupelny, kde je toaleta, vana a pračka a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem se všemi spotřebiči.
V celém bytě a domě není povoleno kouřit.
Popis lokality
Apartmánový dům v ulici Na Golfu v Berouně navazuje na přírodní prostředí soukromého golfového hřiště obklopeného nedotčenými lesy na úpatí Brd a Křivoklátských lesů a na královské město Beroun s historickým centrem s četnými hospůdkami a restauracemi s typickou českou nebo mezinárodní kuchyní. Město disponuje mnoha dalšími možnostmi k rekreaci – aquaparkem, několika tenisovými, squashovými a bowlingovými areály, skate parkem, on-line okruhem nebo cyklistickými stezkami podél řeky Berounky, které vedou ke královským hradům Tetín (6 km), k nejznámějšímu českému hradu Karlštejn (14 km) či k dalším královským hradům kterými jsou Točník (21 km), Nižbor (11 km) nebo Křivoklát (23 km).
Náklady bytu:
Měsíční nájemné 12.000,-
Záloha na poplatky spojené s užíváním bytu 2.000,-
Elektřina bude převedena na nájemníka
Kauce 20.000,-
Provize realitní společnosti 12.000,-

Dovoluji si vás pozvat na prohlídku tohoto krásného bytu a těším se na osobní setkání s vámi. Rád vás nejenom provedu, ale samozřejmě poskytnu veškeré další informace a zodpovím dotazy. Neváhejte mne kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Měsíční nájemné 12.000,-Kč , záloha na energie 2.000,-Kč, elektřina bude převedena na nájemníka, kauce 20.000,-Kč, provize RK 12.000,-Kč
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Na Veselou, Beroun, okres beroun, Beroun-Závodí
ID
916605
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Kutzendörfer

Michal Kutzendörfer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti