Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Chlumčany, 773 m2 (ID: 2074767)

Chlumčany

2 221 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 585 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Chlumčanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek určený pro výstavbu komerčních prostor na samotném okraji obce Chlumčany, nacházející se v okrese Plzeň-jih. Tento pozemek disponující celkovou plochou 773m², je možná ten pravý který poskytuje dostatek klidu a prostoru pro realizaci vašeho podnikatelského záměru.

Přípojka pro elektřinu je přivedena přímo ke hranici pozemku, vodovodní připojení je možné díky podzemního vodě která se pod pozemkem nachází, tudíž je zde možná realizace studny. Řešení pro odpadní vody se nabízí v podobě ČOV (čističky odpadních vod).

Výhodou a bonusem pozemku je lokalita ve které se nachází a ze které se během pouhých 10 minut dostanete na hranici Plzně a to díky nově vybudované rychlostní silnici E53. Přímé dopravní autobusové i vlakové spojení na Plzeň je samozřejmostí.

V případě zájmu je možné poskytnout kompletní služby financování.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se ozvat a rádi vám poskytneme další informace.

Parametry pozemku

Cena
2 221 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Chlumčany
ID
0334-NP00054
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
773 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Smart

Koterovská 408/21, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Patrik Ševela

Patrik Ševela

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Chlumčanech (okr. Plzeň-jih)?

Podobné nemovitosti