Prodej rodinného domu, Albrechtice, Školní, 180 m2

Školní, Albrechtice

6 300 000 Kč HYPOTÉKA od 30 024 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Albrechticích

Informace k domu

RODINNÝ DŮM V ALBRECHTICÍCH

Dovolujeme si Vám nabídnou velice pěkný rodinný dům v centru Albrechtic u Českého Těšína. Celá nemovitost je velmi nadčasově řešena, nejen muži ocení dva samostatné vjezdy s elektrickou bránou, velkou plochu na parkování a dvojgaráž se sekčními vraty. Dispozičně je dům řešen jako 4+1. Zastřešeným vstupem a bezpečnostními dveřmi vstupujeme do přízemí kde se nachází zádveří, prostorná chodba, ze které je vstup do kuchyně, obývacího pokoje, toalety a technické místnosti. Obývací pokoj je částečně propojen s kuchyní, což vytváří příjemný, otevřený prostor pro rodinné aktivity. V technické místnosti, najdete plynový kotel a bojler s možností elektrického ohřevu vody a rozvody ústředního topení k radiátorům. Do patra vstupujeme po krásném dřevěném schodišti, kde se nachází tři pokoje, velká lodžie, koupelna, samostatná toaleta a šatna se vstupem do podkroví. V celém domě je rozveden zabezpečovací systém. Objekt je připojen na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn.

Garáž umožňuje pohodlné parkování dvou aut současně, s bonusem v podobě možnosti vytápění. Podkroví garáže můžete využít jako vítaný odkládací prostor. Exteriér domu harmonicky ladí s jeho vnitřním uspořádáním, vytvářejíc tak jednotný a příjemný životní prostor. Nemovitost se pyšní impozantním pozemkem o rozloze 1864 m². Tento pečlivě upravený a oplocený prostor vám nabídne neomezené možnosti pro zahradničení, relaxaci či aktivní trávení volného času. Praktickými detaily jsou kotec pro pejska, který k domu jistě patří, a zahradní domek na nářadí.

Tato nemovitost vás nadchne nejen svou výbornou dostupností, ale i harmonickým prostředím, které je jako stvořené pro rodinný život. V bezprostřední blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost, škola, školka, obecní úřad, zastávka veřejné dopravy pro snadné spojení s okolím a fotbalové hřiště, které je perfektní pro sportovní nadšence. Pro milovníky jízdy na koních je v blízkosti ranč Pohoda, nabízející skvělé možnosti pro rekreační ježdění.

Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a moderní bydlení v klidné lokalitě, s jednoduchým přístupem ke každodenním povinnostem a zároveň s možnostmi zábavy na dosah ruky.

celková výměra pozemku 1864 m²

zastavěná plocha domu 100 m²

zastavěná plocha garáže 47 m²

Parametry domu

Cena
6 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Školní, Albrechtice
ID
1009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
147 m2
Plocha nemovitosti
1864 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing. Renáta Lokosová

Ing. Renáta Lokosová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Albrechticích (okr. Karviná)?

Podobné nemovitosti