Pronájem bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Olgy Havlové, 52 m2 (ID: 2074672)

Olgy Havlové, Praha 3 - Žižkov

24 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky + 4.500,- Kč záloha na služby a domovní poplatky (včetně vytápění a vody), elektřina se přepisuje na nájemce)

Exkluzivní partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Světlý a zcela nový byt 2+kk na Žižkově

K pronájmu krásný, světlý a zcela nový byt o dispozici 2+kk z nejnovější etapy novostavby roku 2024 úspěšného rezidenčního projektu Byty na Vackově z dílny společnosti Metrostav. Byt o rozloze 52 m² + 7 m² prostornou terasou nabízí pohodlné a moderní bydlení ve vyhledávané a klidné lokalitě s výborným spojením do centra.

Interiér bytu tvoří prostorná chodba s vestavěnou skříni, ložnice s výhledem na západ, koupelna s vanou, prostorný obývací pokoj s plně vybavenou moderní kuchyní a vstupem na terasu orientovanou na jih. Byt je zařízen ve vysokém standardu, vybaven venkovními žaluziemi a kvalitními materiály. K bytu přináleží také sklep.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě s vynikající dopravní dostupnosti do centra, ale i ostatních koutů Prahy. Jen pár kroků od domu naleznete autobusovou zastávku Olgy Havlové, odkud se během několik minut dostanete na Florenc, nebo 10 min pěšky přes klidný park dojdete k tramvajové zastávce Strážní s přímým spojem do centra.

V okolí domu naleznete restaurace, kavárny, supermarket, školy, školky a další občanskou vybavenost. Přírodu a zeleň objevíte nejen přímo v rezidenčním komplexu v rámci udržované zahrady, ale i v blízkém parku Židovské pece či nedalekém Malešickém lesu.

Měsíční ‪nájemné 24.000,- Kč + zálohy na služby a domovní poplatky 4.500,- Kč (včetně vytápění a vody). Elektřina se přepisuje na nájemce. Vratná jistota ve výši 30.000,- Kč.

K bytu náleží parkovací stání v podzemních garážích domu, které si mohou nájemci pronajmout za 2 000 Kč měsíčně. Byt je k dispozici k nastěhování ihned. ‬

Pro více informací či sjednání prohlídky mě prosím neváhejte kontaktovat.

-------ENG-------
For rent: a beautiful, bright, and completely new 2-bedroom apartment from the latest phase of a 2024 new-build project in the successful residential development Byty na Vackově, created by Metrostav. The apartment, with an area of 52 m² and a spacious 7 m² terrace, offers comfortable and modern living in a sought-after and quiet location with excellent access to the city center.

The apartment’s interior includes a spacious hallway with a built-in wardrobe, a west-facing bedroom, a bathroom with a bathtub, and a large living room with a fully equipped modern kitchen and access to a south-facing terrace. The apartment is furnished to a high standard, equipped with external blinds and high-quality materials. A storage unit in the basement of the building is also included with the apartment.

The apartment is located in an attractive area with excellent transport links to the city center as well as other parts of Prague. Just a few steps from the building is the Olgy Havlové bus stop, from where you can reach Florenc within a few minutes, or you can take a 10-minute walk through a quiet park to the Strážní tram stop, which offers a direct connection to the city center.

In the neighborhood, you will find restaurants, cafes, a supermarket, schools, kindergartens, and other amenities. You can enjoy nature and greenery not only within the residential complex's well-maintained garden but also in the nearby park Židovské pece or the Malešice forest.

The monthly rent is 24,000 CZK + 4,500 CZK advance payment for utilities and building fees (including heating and water). Electricity is transferred to the tenant. A refundable security deposit is 30,000 CZK.

The apartment also includes a parking space in the building’s underground garage, which can be rented for 2,000 CZK per month. The apartment is available for immediate move-in.

For more information or to arrange a viewing, please do not hesitate to contact me.

Parametry bytu

Cena
24 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky + 4.500,- Kč záloha na služby a domovní poplatky (včetně vytápění a vody), elektřina se přepisuje na nájemce
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Olgy Havlové, Praha 3 - Žižkov
ID
37
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

MABANO ESTATES s.r.o.

MABANO ESTATES s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti