Prodej bytu 4+1, Torrevieja, Španělsko, 61 m2

Torrevieja, Španělsko

4 395 125 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Nabízíme vám výborný byt 4+1 ve 4. patře cihlového domu v klidné části města Torrevieja, v regionu Valencia, Španělsko. Byt o celkové podlahové ploše 61 m² je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i jako investice. Nemovitost je v osobním vlastnictví.

Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň, tři ložnice a koupelnu. K bytu náleží také balkon, kde si můžete vychutnat příjemné chvíle s výhledem na okolní krajinu. Dům je vybaven výtahem, což zajišťuje pohodlí pro všechny generace.

Poloha jen 50 metrů od moře je jednou z největších výhod této nemovitosti! Pro milovníky pláží a koupání je to dokonalé místo pro odpočinek a celoroční rekreaci.

Byt je plně zařízený a vybavený internetem, takže poskytuje moderní a komfortní bydlení. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky – v blízkosti najdete školu, mateřskou školku, zdravotnická zařízení, poštu, supermarket a širokou škálu obchodů a služeb. Doprava je zajištěna zastávkami MHD a autobusovými linkami, přičemž silnice poskytují pohodlný přístup do okolních oblastí.

Proč investovat v Torrevieja a Španělsku? Torrevieja je známé letovisko s krásnými plážemi a příjemným celoročním klimatem. Kombinace slunečného počasí, skvělé infrastruktury a dostupnosti všech služeb činí z tohoto města atraktivní destinaci nejen pro turisty, ale i pro ty, kteří hledají druhé bydlení nebo investici s vysokým potenciálem. Nemovitosti v této oblasti jsou stále ceněny pro svou výhodnou polohu a rostoucí poptávku po bydlení u moře.

Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti vlastnit byt v jednom z nejoblíbenějších španělských letovisek, který nabízí skvělou možnost investice i pohodlného bydlení na jihu Evropy!

Parametry bytu

Cena
4 395 125 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
F14338
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti