Prodej výrobních prostor, Krásná Lípa, 2850 m2

Krásná Lípa

21 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 798 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Krásné Lípě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Prodej nově zrekonstruovaného výrobního areálu poblíž centra v Krásné Lípě. Areál prošel kompletní rekonstrukci (zateplení fasády, nová střecha, nové podlahy, rozvody elektroinstalace, vody atd...) Plocha areálu skladovací a výrobní části je cca. 2600 m2 a kanceláře cca. 250 m2, plocha pozemku 8.558 m2.

Nemovitost je přizpůsobená pro vjezd kamionové dopravy. Na pozemku je zbudované parkoviště. Každá budova má svá sociální zařízení. Nemovitost má dobře řešené zázemí pro zaměstnance (kuchyňky, toalety, sprchy atd...). Budovy jsou mezi sebou propojené a průchozí. Na pozemku je ještě jedna budova k bydlení (možnost zrekonstruovat a použít jako ubytovnu pro zaměstnance). Část výrobní a skladovací je zařízená výtahem, rampou a několika elektricky poháněnými vraty. Areál je napojen na vodu, kanalizaci a elektřinu. V současné době je areál pronajatý ze 2/3 dlouhodobými nájemci. Areál je kompletně oplocený a uzavřený vjezd je přes elektrickou bránu. Areál má zajímavé výnosy při maximální obsazenosti se můžou i zvýšit. Díky sklonu střechy je možná instalace fotovoltaické elektrárny. Nemovitost je vhodná pro firmu, která hledá nové výrobní nebo skladovací prostory nebo investora, který bude inkasovat nájem se zajímavým výnosem.

Prohlídky možné po předchozí domluvě.
Pro více informací, prosím volejte makléři.

Parametry nemovitosti

Cena
21 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Krásná Lípa
ID
01549
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
2850 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Anna-Maria Lanzová

Mgr. Anna-Maria Lanzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Krásné Lípě?

Podobné nemovitosti