Prodej bytu 2+kk, Nová Ves, Nad Obcí, 50 m2

Nad Obcí, Nová Ves

6 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 496 Kč /za měsíc

(V ceně jsou zahrnuty poplatky RK a právní služby.)

Exkluzivní partneři v Nové Vsi

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím ke koupi byt 2+KK o ploše 50,20 m² s terasou a zahradou o rozloze 344 m² v ulici Nad Obcí v Nové Vsi.

Byt se nachází v menším bytovém domě se dvěma nadzemními podlažími, přičemž spodní patra mají k dispozici vlastní zahrádku. Tento byt však nabízí největší zahradu s maximálním využitím. Na zahradu se dostanete autem a je zde možnost parkování.

Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 28 m². Kuchyňská linka nabízí dostatek pracovního prostoru a je vybavena vestavnou troubou, sklokeramickou deskou, digestoří a myčkou. Lednice je volně stojící. Příjemným bonusem je okno, které do kuchyně přivádí přirozené světlo a čerstvý vzduch.

Obývací pokoj poskytuje dostatek prostoru, kam se pohodlně vejde velká sedačka, a stále zůstává místo například pro jídelní a pracovní kout. Velká balkonová okna vedou přímo na terasu, kterou můžete díky pergole využívat po celý rok. Okna obývacího pokoje jsou orientována na jihozápad, což zaručuje dostatek denního světla.

Ložnice o rozloze více než 13 m² nabízí prostor nejen pro postel, ale i šatní skříň nebo pracovní stůl. Přístup na zahradu je možný i z ložnice díky velkým terasovým dveřím.

V koupelně se nachází vana, toaleta a místo pro pračku. Zde je také umístěn elektrický kotel, který zajišťuje vytápění bytu, společně s bojlerem na teplou vodu.

V chodbě je vestavná skříň až ke stropu, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Další úložný prostor je na zahradě, kde stojí zahradní domek. Zahrada obklopuje dům ze dvou stran, což nabízí možnosti pro další využití, například umístění bazénu.

Nová Ves poskytuje klidné bydlení v přírodě s výbornou dostupností do Neratovic a Prahy. Autem jste za 17 minut v OC Letňany, autobusem za 28 minut v Letňanech nebo za 10 minut v Neratovicích, kde najdete veškerou občanskou vybavenost.

Přímo v Nové Vsi je mateřská škola, obchod, restaurace, hospoda a fotbalové hřiště. V případě potřeby jste za pouhých 5 km v Líbeznicích nebo Mratíně.

Pouze u nás vám zajistíme moderní financování bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů).

Rád vám doplním všechny informace a těším se na osobní prohlídku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107209.

Parametry bytu

Cena
6 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně jsou zahrnuty poplatky RK a právní služby.
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Nad Obcí, Nová Ves
ID
N107209
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Josef Břicháček

Josef Břicháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Nové Vsi (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti