Prodej rodinného domu, Ktiš, 344 m2

Ktiš

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Ktiši

Informace k domu

Nabízíme prodej rodinného domu v obci Ktiš na Šumavě. Celková obytná plocha domu činí 270 m2. Dům je možné pojmout jako investiční nemovitost- nachází se zde dvě bytové jednotky. V 1.NP je bytová jednotka o dispozici 2+1, v 2.NP byt o dispozici 3+1. K domu náleží velká dílna o výměře 80 m2. Dům má dva sklepy, skleník a zahradu o celkové výměře 1940 m2. Stavba je kamenná a je určena ke kompletní rekonstrukci. Je zde obecní kanalizace a vodovod. Na zahradě se nachází vlastní studna s užitkovou vodou. Přípojka plynu je na hranici pozemku. Na nemovitost je vypracovaný projekt a vydané platné stavební povolení. Na pozemku je připraven stavební materiál pro revitalizaci střechy, který je součástí prodeje. Po rekonstrukci domu dle projektu vzniknou v domě tři bytové jednotky. Na vyžádáni je možné zaslat kompletní projektovou dokumentaci a technickou zprávu.
V blízkém okolí nemovitosti se nachází základní a mateřská škola, obchod s potravinami (Jednota a Flop), obecní úřad. Poloha domu je v rekreační zóně s rybníkem a pláží.
Dům lze využít jako investiční nemovitost s rozdělením na dvě bytové jednotky s následným pronájmem či prodejem samostatných bytů.
Největší dominantou nemovitosti je její okolí s výhledem na Šumavskou krajinu.
Doporučujeme osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Ktiš
ID
05768
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
344 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
2304 m2
Plocha zahrady
1960 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
194 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK Stejskal.cz

RK Stejskal.cz

Pražská 1247/24, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jana Medková

Jana Medková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ktiši?

Top nabídky

Podobné nemovitosti