Prodej rodinného domu, Frýdlant nad Ostravicí, Snozina, 377 m2 (ID: 2073371)

Snozina, Frýdlant nad Ostravicí

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Frýdlantu nad Ostravicí

Informace k domu

Pokud hledáte klidné bydlení v rodinném domě s nadčasovou dispozicí, s krásnou zahradou a přitom s prostorem pro vlastní podnikání, pak by Vás mohla zaujmout tato naše nabídka rodinného domu o velikosti 4+kk s garáží a se zahradou a dále nově vybudovanou přilehlou přístavbou komerčního prostoru o velikosti 3+kk s koupelnou a WC, s výměrou 76m2, který lze využívat i jako další samostatnou bytovou jednotku s bezbariérovým vstupem a vlastním parkováním pro 3 auta. Případně s možností dlouhodobého výhodného pronájmu tohoto komerčního prostoru stávající Veterinární ordinaci, a tím si bezproblémově hradit případné měsíční splátky hypotéky čerpané na financování kupní ceny této nemovitosti.

Jedná se o zcela zrekonstruovaný rodinný dům se dvěmi nadzemními obyvatelnými podlažími, s terasou a garáží v domě a nově vybudovanou přístavbou další bytové jednotky, vše zkolaudované v roce 2011, situovanými v krásném prostředí, v zástavbě rodinných domů k bydlení, s prostornou okrasnou a ovocnou zahradou se slunnou polohou.

Dům je ve velmi dobrém technickém stavu, s napojením na vodovodní řád a elektro NN přípojku 230x400V, odpady jsou svedeny do kanalizace. Celý dům je vytápěn jak elektrickým podlahovým vytápěním v celém domě, tak i krbovým vytápěním v obývacím pokoji v I.NP domu.

Dispozičně se v přízemí domu nachází vstupní veranda se šatnou, dále prostorná hala, navazující na obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, dále velká koupelnou se sprchovým koutem a WC, a dále pracovna. Obývací pokoj je propojen francouzskými dveřmi s terasou na zahradě. Z prostorné haly je řešen vstup do garáže a sklepních prostor, které jsou propojeny s vedlejší samostatnou bytovou jednotkou. Nádhernou atmosféru domu umocňuje i otevřené dřevěné schodiště do II. NP domu, kde je situována prostorná ložnice a dětský pokoj, další velkoryse řešená koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a samostatné WC a bidet.

Půdní prostory, které by byly možné využívat i jako další obyvatelný prostor, jsou přístupné výsuvnými skládacími dřevěnými schody z haly ve II.NP domu. V celém domě je spousta denního světla zejména díky velkým oknům a francouzským dveřím s výhledy do zeleně.

K dalším přednostem tohoto rodinného domu bezesporu patří velká udržovaná zahrada s úrodnými ovocnými stromy, zahradní chatkou, která je napojená na elektřinu, dále s kůlnou na nářadí a kotcem pro psa. Přední část zahrady je osázená okrasnými keři a dřevinami.

Makléř doporučuje osobní prohlídku s dalšími podrobnějšími informacemi. S úhradou kupní ceny vám ochotně bezplatně pomůže náš nezávislý finanční poradce, který je špičkou ve svém oboru.

Parametry domu

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Snozina, Frýdlant nad Ostravicí
ID
001019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
377 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1293 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Yveta Svedek Pochmonová

Yveta Svedek Pochmonová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdlantu nad Ostravicí?

Podobné nemovitosti