Pronájem bytu 4+kk, Praha - Horní Měcholupy, Padovská, 5858 m2

Padovská, Praha

38 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu krásný a světlý byt 4+kk o celkové velikosti 116 m² s terasou a saunou, nacházející se v lokalitě Praha 10 - Horní Měcholupy. Byt je situován v posledním desátém patře a nabízí úchvatný výhled na Hostivařský lesopark, který je jen pár kroků od domu.

Byt je vybavený, s dřevěnou dubovou podlahou, a díky své velikosti a dispozici je vhodný i pro rodinu s dětmi. K bytu náleží jedno garážové stání. Dispozice bytu zahrnuje předsíň s vestavěnou skříní a velkým botníkem, ložnici se samostatnou koupelnou s WC a sprchovým koutem, prostornou šatnu, chodbu, dva dětské pokoje, koupelnu s rohovou vanou, dvěma umyvadly a zabudovanou finskou saunou stavěnou na míru s kamny Harvia, která nabízí prostor pro pohodlné ležení dvou osob. Obývací pokoj je orientovaný jižně a je spojený s kuchyní s ostrůvkem, na kterou navazuje šikovně řešená spíž pro úschovu potravin. Z kuchyně je přímý vstup na zastřešenou a otevřenou terasu. Byt je vybaven kvalitními spotřebiči včetně vinotéky a sušičky. Byt je kompletně zařízený. Jedná se o novostavbu z roku 2017. Kauce činí 60 000 Kč.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, včetně tří státních školek, školy hned pod domem a oploceného dětského hřiště. Byt má také přípravu na klimatizaci, kterou lze dle požadavku řešit.

V případě zájmu či dotazů neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry bytu

Cena
38 990 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Padovská, Praha
ID
N2416178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
116 m2
Patro
10. z 10
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
963 m2
Podlahová plocha
5858 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Vilém Žáček

Vilém Žáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze?

Podobné nemovitosti