Prodej bytu 2+kk, Kolín, Zengrova, 44 m2 (ID: 2073033)

Zengrova, Kolín - Kolín IV

4 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 875 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kolíně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk o velikosti 44,29 m2 v atraktivní lokalitě v docházkové vzdálenosti 5 min od vlakového a autobusového nádraží.

Byt je velmi světlý díky velkým francouzským oknům s trojskly, které zajišťují nejen dostatek přirozeného světla, ale také skvělou tepelnou a zvukovou izolaci. Kuchyňský kout je součástí prostorného obývacího pokoje, který díky své dispozici nabízí flexibilitu při zařizování.

V celém bytě je kvalitní vinilová podlaha, která je nejen estetická, ale i snadno udržovatelná. Útulná koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem, toaletou a praktickou bidetovou sprchou.

Jedním z největších benefitů tohoto bytu je prostorný balkon o velikosti 8 m2, který nabízí skvělou možnost posezení po celý rok. Díky výhledu do klidného vnitrobloku si zde můžete užívat nerušený odpočinek.

Byt je vhodný pro jednotlivce i páry, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Další výhodou jsou celkové náklady na bydlení 3.500.- Kč.

Naše společnost v tomto projektu nabízí pro klienty garantovaný nájem, nebo hypoteční úvěr.

V případě financování z hypotečního úvěru vše vyřídíme.

Více informací naleznete na webu Geminikolin.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také video prohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

For English speaking clients, you can contact us by email or phone for more information.

Parametry bytu

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Zengrova, Kolín - Kolín IV
ID
GK B.1.7 - P-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
44 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jakeš Development

Jakeš Development

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti