Prodej zemědělské usedlosti, Běchary, 405 m2

Běchary

12 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 001 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Běcharech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji hospodářskou usedlost s celkovou plochou cca 405m2, přilehlými pozemky o celkové rozloze 9432m², které jsou dle stávajícího územního plánu určené k výstavbě rodinného bydlení, v klidné části obce Běchary u Kopidlna s výbornou dostupností do JIčína, Nymburka, Poděbrad i Mladé Boleslavi.
Usedlost disponuje plochou cca 405m2. Je zde WC, garáž a stará maštal, se kterou se počítalo k vybudování tzv. černé kuchyně. Prostřední část, kde nalezneme historickou kovárnu s dílnou, pec, prostor na uskladnění dřeva a prostor nad kovárnou, který může sloužit jako letní pokoj. A pravou část, kterou tvoří částečně stodola, cca 176m2, která je ve velmi dobrém stavu a vejminek, jehož plánovaná rekonstrukce je popsána níže.
Využití usedlosti se nabízí několika možným způsoby:
1- Rekonstrukce pravé části stavby, (místnosti15-19), dle projektu, který je k dispozici. Zde se počítalo s rekonstrukcí této části a částí stodoly na nové bydlení. Stodola může být využita jako letní kuchyně s posezením a prodloužením až ven směrem do zahrady s místem na gril, bazén, nebo jezírko. Dále pak s postupnou obnovou celé usedlosti dle finančních možností majitelů.
V levé části budovy, kde se nachází další číslo popisné je možné pokračovat v již započaté rekonstrukci a mít tak možnost přechodného bydlení, nebo bydlení pro krátkodobý pronájem.
2- Kompletní rekonstrukce, dle vložené vizualizace, díky které by vzniklo krásné sídlo s klidem a soukromím,s přilehlými pozemky využitelnými na cokoli od soukromého sportoviště, přes prostor pro koně až po využití na další stavbu.
3 - Odstranění stávajících staveb a využití kompletní plochy pozemků k nové výstavbě několika rodinných domů.
Celková cena nemovitosti je brána jako cena stavebních pozemků.
A nakonec je možné rozdělit vše na dvě části, ponechat si usedlost s částí pozemků a zbylou část rozdělit a prodat na stavební parcely.
V tuto chvíli nejsou pozemky rozdělené, grafický návrh reflektuje úvahy stávajících majitelů.
U celé usedlosti je potřeba počítat s nutnou rekonstrukcí, momentálně je neobyvatelná.
Přiložené půdorysy jsou pouze orientační.
Běchary jsou malebnou obcí v okrese Jičín a Kopidlno, vzdálené jen 3 minuty jízdy, nabízí veškerou občanskou vybavenost.
V blízkosti Běchar se nachází několik turistických atrakcí, například Češovské valy, které jsou pozůstatkem pravěkého hradiště Češov a kde se za Husitských válek se svým vojskem ukrýval Jan Žižka z Trocnova, známá středověká restaurace a zámek Dětenice, krásné Staré hrady a jen 25 minut cesty je do Prachovských skal, srdce Českého Ráje.
Tato usedlost představuje výjimečnou příležitost pro investory hledající klidné místo s potenciálem k dalšímu rozvoji, a to v lokalitě s dobrým napojením na regionální centra a bohatou historií.
Těším se na Vás při prohlídce
Petr Firman

Parametry domu

Cena
12 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Běchary
ID
00004
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
500 m2
Podlahová plocha
405 m2
Plocha nemovitosti
9432 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Místní zdroj vody
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIRMAN BRUNETTI

Na Zámecké 1518/9, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Firman

Petr Firman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Běcharech?

Podobné nemovitosti