Prodej rodinného domu, Loket - Nadlesí, 230 m2

Loket, Nadlesí

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Loktu

Informace k domu

Hledáte bydlení uprostřed panenské přírody, a přesto v rozumné dostupnosti městské infrastruktury? Pak je tato varianta určena právě Vám. Nabízíme exkluzivně rodinný dům s dispozicí 6+KK s pozemkem 1026 m2 v Nadlesí - evropsky významné lokalitě vyhlášené v r. 2004, zahrnuté do soustavy Natura 2000, nacházející se cca 3,5 km jižně od Lokte.
Původní 200 let stará kameno-cihlová německá stavba s tl. obvodových stěn 45 cm prochází celkovou probíhající rekonstrukcí. Současný vlastník velmi citlivě skloubil původní prvky s novými: nová dřevěná okna s dvojskly kopírují původní, byly přiznány klenby u vstupních dveří i oken. V celém domě jsou nové izolace, rozvody vody, elektřiny 230/400 V, nová plechová střecha, nové betonové podlahy, v horním patře se zesílenou nosností, nové stropy i omítky. Dům je napojen na obecní vodovodní řád, na pozemku je zbudována čistička odpadních vod, dále vodní nádrž na dešťovou vodu 5 m3. Bylo instalováno nové tepelné čerpadlo zn. NIBE systém vzduch voda na vytápění i ohřev vody.
Nabízený dům s čistou zastavěnou plochou 104 m2 a užitnou plochou 208 m2 (+ sklep pod ¼ domu) má tuto dispozici: Na levé straně příchozí chodby se nachází pokoj nyní využívaný jako ložnice, dále koupelna s WC a technická místnost pro pračku, sušičku se zázemím tepelného čerpadla. Na pravé straně chodby je pak vstup do prostorného obývacího pokoje s vyvložkovaným komínem s přípravou pro krbová kamna. Pokoj plynule přechází v kuchyň s francouzským oknem s východem na budoucí terasu za domem. Celé přízemí je napojeno na podlahové topení. V horním patře se pak nacházejí 3 pokoje, šatna, koupelna a samostatné WC. Vytápění horních pokojů zajišťují radiátory, v koupelně a na WC je opět podlahové topení. V tomto patře je potřeba ještě dokončit omítky, obložit koupelnu s WC a zařídit potřebnou sanitou, položit podlahovou krytinu a zhotovit podhledy. Dále je nutné vyhotovit schodiště spojující obě podlaží. Dům s úspornou energetickou náročností v kat. C je zateplen polystyrenem tl. 120 mm, horní patro minerální vatou tl. 300 mm. U příjezdové cesty vedoucí k domu se nachází starší garáž o výměře 27 m2.
Dům je ideální variantou jak pro mladou rodinu s dětmi, která ocení bydlení venkovského typu na zdravém vzduchu v překrásné přírodě CHKO Slavkovský les, tak i pro starší manželský pár preferující zeleň a klid před městským ruchem. Vřele doporučujeme!

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Loket, Nadlesí
ID
03136
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1026 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
116 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jitka Kyselová

Jitka Kyselová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Loktu (okr. Sokolov)?

Podobné nemovitosti