Prodej rodinného domu, Jesenice, Wintrova, 113 m2

Wintrova, Jesenice

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jesenici

Informace k domu

Líbilo by se vám být součástí lokality, díky které máte přírodu doslova pár kroků za domem?

Máme pro vás nadčasový a prakticky řešený samostatný rodinný dům o dispozici 4+1 a komfortních 92 m² užitné plochy ve dvou podlažích. V okolí domu si budete užívat privátní rovinatou zahradu a venkovní terasu, kde pohostíte celou vaší rodinu. Celková výměra pozemku je velkorysých 899 m².

V přízemí přes vstupní předsíň vás uvítá prostorný obývací pokoj o výměře skvělých 22 m², samostatná moderní kuchyň v bílém provedení, dále koupelna se sprchovým koutem a toaletou, ložnice s 12 m² a technická místnost. Terasa s krbem je přístupná z obývacího pokoje a rovnou se tak dostanete na zahradu celého domu. Terasa s posezením je jako stvořená pro grilování s přáteli nebo pro odpolední relaxaci.

Po dřevěném schodišti z obývacího pokoje se dostaneme do podkroví, kde jsou dva samostatné pokoje téměř 18 m² a 17 m², dále toaleta s umyvadlem. Vytápění celého domu je řešeno elektrokotlem - energetická náročnost budovy „C“, takže se nemusíte bát vysokých nákladů. Kolaudace proběhla v roce 2013.


Město Jesenice je ideální pro rodiny s dětmi. Kromě toho, že jste v Rakovníku za pouhých 20 minut, tady najdete mateřskou školku, základní, ale i střední školu, dětské a sportovní hřiště, obchod a autobusovou zastávku, ze které jezdí pravidelný spoj.

Okolí města nabízí rozmanitý výběr cyklostezek, rybníků a krásnou přírodu s lesy. Jesenice je centrem přirozené rekreační oblasti přírodního parku Jesenicko a sotva vytáhnete paty z domu, jste v přírodě.
Jesenickem prochází celá řada turistických tras a v létě oceníte Velký rybník hned za městem. Klidné místo s dostatečně velkou zahradou je důvod, proč právě tady budete chtít bydlet!

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Wintrova, Jesenice
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
899 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Six Reality

Vysoká 108, Rakovník

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jakub Sixta

Jakub Sixta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Rakovník)?

Podobné nemovitosti