Prodej chaty, Tišice - Kozly, 92 m2

Tišice, Kozly

7 990 000 Kč HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Tišicích

Informace k domu

Prodej domu, 92 m² - Tišice - Kozly, 25 km od metra Kobylisy

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k získání tohoto krásného domu pro trvalé bydlení, nebo rekreaci v malebné obci Tišice. Zastávka metra Kobylisy v Praze je 25 km od domu.
Tento útulný dům, byl postaven z cihel Porotherm, později byla provedena instalace nových bezpečnostních oken Vekra, zateplení fasády a zateplení střechy Pro vaše pohodlí a úspory energie byl nedávno nainstalován nový plynový kondenzační kotel Vailant eco TEC, který zajišťuje efektivní vytápění. Ohřev vody 120 l boilerem.

Vaše bezpečnost je na prvním místě - chata je vybavena moderním zabezpečovacím zařízením jak v hlavní budově, tak i v přilehlé kolárně. V roce 2023 byl postaven nový hliníkový přístřešek na auto, který chrání vaše vozidlo před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Dům disponuje pitnou vodou z městského řadu a na pozemku se nachází i studna. Pro závlahu zahrady je k dispozici retenční nádrž, která umožňuje účinné využití vody. Odpadní vody jsou řádně čištěny v čističce odpadních vod.

Okolí chaty nabízí klidné prostředí s veškerou potřebnou infrastrukturou v dosahu - škola, školka, obchod i restaurace jsou v blízkém okolí, což zajišťuje pohodlný a bezstarostný život pro celou rodinu.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost k vlastnictví tohoto domu, který nabízí nejen komfort a bezpečí, ale také pohodlný a aktivní životní styl ve spojení s přírodou. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku této úžasné nemovitosti.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Tišice, Kozly
ID
00001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
92 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
469 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mia Casa Solutions

Mia Casa Solutions

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Tišicích?

Podobné nemovitosti