Prodej rodinného domu, Starý Kolín, K Lávce, 148 m2 (ID: 2072618)

K Lávce, Starý Kolín

3 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Starém Kolíně

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Starý Kolín, který je v původním stavu a určen k úplné rekonstrukci. Další možností je jeho zbourání a stavba nového domu. Hlavní výhodou této nemovitosti je rozsáhlá parcela o celkové výměře 3367 m². Pro stavbu nového domu lze využít pozemek okolo stávajícího domu o výměře 701 m². Na pozemku se nachází studna a jímka, přičemž obec Starý Kolín je vybavena vodovodem a kanalizací.

Starý Kolín je velmi dobré místo k bydlení. Obec nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně školky, školy, obchodu s potravinami a vlakového spojení. To vše činí z této lokality jednu z velmi vyhledávaných.

Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti k pořízení nemovitosti s velkým potenciálem! Pro více informací nás kontaktujte. Těšíme se na Vaše dotazy!

Parametry domu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
K Lávce, Starý Kolín
ID
0305
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
148 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3367 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Miluše Trojanová

Miluše Trojanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starém Kolíně?

Podobné nemovitosti