Prodej rodinného domu, Přelouč, 100 m2 (ID: 2072610)

Přelouč

7 505 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 767 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Přelouči

Informace k domu

Nabízíme k prodeji moderní novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk s užitnou plochou 100 m², situovanou na vlastním pozemku v klidné lokalitě. Tento dům je postaven z nadstandardních materiálů, což zajišťuje vysoký komfort a kvalitu bydlení.

Dům je vybaven tepelným čerpadlem v kombinaci s podlahovým topením, které zajišťuje efektivní a příjemné vytápění. Součástí nemovitosti je technická místnost s možností umístění pračky a sušičky.

Interiér domu je prostorný a světlý díky kvalitním oknům. Obývací pokoj s kuchyňským koutem o rozloze téměř 40 m² je výrazně prosvětlen velkoformátovým oknem a dveřmi vedoucími na zahradu, což vytváří příjemné a slunné prostředí. Koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem, zatímco toaleta je samostatná pro maximální pohodlí.

Součástí nemovitosti je i parkovací stání a vlastní zahrada, ideální pro relaxaci a trávení volného času. V obci Lhota se nachází školka, zastávka MHD a vlakové spojení. Veškerá další občanská vybavenost je dostupná v blízké Přelouči.

Tento dům je perfektní volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do okolních měst. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás!

Parametry domu

Cena
7 505 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Přelouč
ID
0233
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
775 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Ondřej Chaloupka

Ondřej Chaloupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přelouči?

Podobné nemovitosti