Prodej rodinného domu, Mohelnice, nám. Tyrše a Fügnera, 321 m2

nám. Tyrše a Fügnera, Mohelnice

9 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 321 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Vážení klienti, rádi bychom Vám nabídli zajímavou nemovitost v samotném centru města Mohelnice.
Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji rodinný dům situovaný na náměstí Tyrše a Fügnera v Mohelnici. Dvou podlažní cihlový dům o dispozici 5+1, se zastavěnou plochou 321 m2 včetně garáže 5x6 m2, celková výměra pozemku 617 m2. V přízemí domu se nachází zádveří, dřevěné schodiště do patra, obývací neprůchozí pokoj, kuchyně se vstupem do jídelny a pracovny. Dále pak koupelna s vanou, bidetem a toaletou, technická místnost a také vstup do částečně krytého atria s posezením, venkovním krbem, vstupem do garáže a na půdu. Garáží se prochází na udržovanou zahradu s velkou pergolou, přírodním jezírkem, a prostorem s ohništěm. Vjezd na pozemek je situován z hlavní ulice. Ve 2 patře domu jsou umístěny dva samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, samostatná šatna. Ohřev vody a vytápění celého domu zajišťují solární fotovoltaické panely v kombinaci s plynový kotel. Dům prošel rozsáhlou moderní rekonstrukcí, což zaručuje dlouhou životnost domu a je připraven k okamžitému nastěhování. V roce 2020 nové plynové topení včetně těles, nová střecha, krytina velkoformátové plechové šablony a na střeše umístěny fotovoltaické panely. Před 6 lety byl dům osazen novými plastovými okny se zasklením izolačními trojskly a předokenními žaluziemi, nová fasáda. Dům není podsklepen.
Město Mohelnice nabízí bohatý kulturní život. Kromě zámku Mohelnice, který se tyčí nad okolní krajinou a slouží jako kulturní centrum, se zde konají různé festivaly, trhy a další akce. K dispozici je také kino, divadlo a několik restaurací a kaváren. Mohelnice je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody a zároveň chtějí mít snadný přístup do větších měst. Město s veškerou občanskou vybaveností je vzdáleno cca 30 km od Olomouce a 50 km od Brna.

Parametry domu

Cena
9 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
nám. Tyrše a Fügnera, Mohelnice
ID
422/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
321 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha nemovitosti
617 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 75 lidí

Prodejce

Kateřina Menclová

Kateřina Menclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti