Prodej rodinného domu, Oleška, 77 m2 (ID: 2072002)

Oleška

Exkluzivní partneři v Olešce

Informace k domu

Prodej rodinného domu 77 m², pozemek 195 m²

Nabízíme k prodeji starší rodinný dům v obci Oleška v okrese Praha – východ. Menší dům z počátku minulého století je zděný, se započatou rekonstrukcí a je možné jej dokončit dle vlastních představ. Celkový výměra pozemku činí 195 m², z toho plocha zastavěná domem cca 62 m². Dům má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. Užitná plocha přízemí cca 50 m², v patře cca 27 m², po dokončení rekonstrukci by objekt mohl nabízet zhruba 100 m² užitné plochy a sklepních prostor. V přízemí nalezneme vstupní chodbu (4 m²), ze které je vstup vpravo do obytné kuchyně (24 m²), uprostřed jsou schody vedoucí do druhého podlaží (půdní vestavba) a v levé části je vstup do otevřeného prostoru (22 m²), kde byl odstraněn starý strop a prostor je otevřen přes obě podlaží. V této části jsou provedeny přípravy na vybudování koupelny (položena kanalizace) a dalšího zázemí. Z této místnosti je rovněž vstup do sklepa (24 m²), který je situován pod obytnou kuchyní. Podlaha ve sklepě betonová, strop traverzy a hurdisky, v přízemí strop trámový. Střešní krytina pálená taška. Započaty nové rozvody elektro a vodoinstalace, na půdě přizdívka pozednic vč. zateplení. Okna osazena nová plastová.
K domu náleží menší zahrada, na kterou je vjezd z ulice. Na zahradě je stará kopaná studna (hloubka cca 10 m²) a jímka pro odpadní vody. Dům je připojen na městský vodovod a elektřinu.
Veškerá občanská vybavenost je v nedalekém městě Kostelec nad Černými lesy (7km), v Olešku je pouze menší obchod se základními potravinami.
Dostupnost obce přímý autobus do Prahy (PID) i Kostelce n. Č. l. MŠ i ZŠ v Kostelci.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Oleška
ID
24317
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
62 m2
Plocha nemovitosti
195 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Beran

Ing. Pavel Beran

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olešce?

Podobné nemovitosti