Prodej rodinného domu, Stříbro, 150 m2

Stříbro

6 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 071 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Stříbře

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1kk o zastavěné ploše 180 m², který se nachází na prostorném pozemku o celkové rozloze 715 m² v obci Milíkov u Stříbra. Tento dům prošel kompletní rekonstrukcí, je pečlivě udržován a čeká na nové majitele, kteří ocení jeho jedinečnou atmosféru a promyšlené dispoziční řešení.

Vstupte do prostorné kuchyně, která vás okouzlí moderním pultem a světlým jídelním koutem, ideálním pro rodinná setkání. Z kuchyně vedou tři schody do útulného obývacího pokoje, kde najdete i praktickou šatnu. Dům dále disponuje krásnou ložnicí a světlým pokojem, jehož stropní okna propouštějí příjemné denní světlo.

Pozemek o rozloze 715 m² nabízí mnoho možností využití. Díky zpevněné příjezdové cestě, která vede až do středu pozemku, zde můžete bez obav parkovat nebo přemýšlet o dalších úpravách podle vašich představ.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, které zajišťuje energeticky úsporný provoz a komfortní teplotu po celý rok. Kanalizace je řešena jímkou, což poskytuje efektivní a bezproblémové odpadní hospodářství, a voda je napojena na obecní vodovodní řad, který zajišťuje spolehlivý přísun pitné vody.

Dům je kompletně zateplený, a to jak zvenku, tak i zevnitř, což výrazně zlepšuje tepelnou izolaci a snižuje náklady na vytápění. Základová podlaha je vybetonovaná a opatřená hydroizolačním nátěrem, který poskytuje ochranu proti vlhkosti a zaručuje dlouhou životnost celé stavby. Rodinný dům tak nabízí vysoký standard nejen esteticky, ale i technicky, a je připraven k pohodlnému a bezstarostnému bydlení.

Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě s dostatkem prostoru pro rodinný život i odpočinek.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Stříbro
ID
10294
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
715 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jaroslav Pavel

Jaroslav Pavel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stříbře?

Podobné nemovitosti