Pronájem bytu, Liberec, Křižíkova, 110 m2

Křižíkova, Liberec

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Pronájem loftového bytu 110 m² s okrasnou zahradou

Pronájem loftového bytu s výměrou cca 110 m² v podkroví rodinného domu s udržovanou zahradou. Dům se nachází v klidné lokalitě městské části Horní Růžodol, v okolní zástavbě rodinných domů a je obklopen zelení.
V blízkosti se nachází zastávka MHD (autobusová v ul. Kubelíkova a tramvajová v ul. Ještědská)
Obytný prostor ve tvaru písmene “U“ vytváří prostor dvou samostatných místností neoddělených příčkou. Byt má samostatný vchod z přízemí domu.
Z vybavení bytu jsou k dispozici postele, menší kuchyňská linka, lednice, MW trouba a elektrická varná deska/plotýnka pro ohřev jídla (kuchyňský kout není vybavena sporákem a el. troubou). Po domluvě s majiteli lze byt dovybavit skříněmi aj. K dispozici je pračka v technické místnosti domu.
Tento příjemný byt s posezením na pěkné zahradě doporučuji pro ubytování studentů.
Maximální obsazenost jsou 3 osoby. Cena nájmu pro 2 až 3 osoby včetně všech paušálních energií (plyn, elektřina, voda) je 25.000,-Kč/měsíc. Pro jednu osobu v bytě 18.000,- Kč/měsíc.
Platba kauce a provize zprostředkovateli je na domluvě.
Pro nedodání průkazu energetické náročnosti budovy uvádím dle platných zákonů ČR energetickou třídu G. V domě se vytápí plynovým kotlem.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Křižíkova, Liberec
ID
120924
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Renáta Pujmanová

Renáta Pujmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů v Liberci?