Prodej rodinného domu, Rakvice, Svislá, 130 m2

Svislá, Rakvice

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rakvicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům s vinným sklepem v malebné obci Rakvice. Tato nemovitost vás zaujme nejen svou strategickou polohou v srdci vinařské oblasti, ale především svým neomezeným potenciálem. Tento dům představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo k životu s možností vlastní vinotéky či rozšíření podnikatelských aktivit.
Nemovitost je připravena na kompletní rekonstrukci, možno využít stávajícího projektu vyobrazeného ve fotogalerii či přetvořit dle vlastních představ a požadavků. Ať už sníte o moderním rodinném sídle s nádechem tradičního stylu nebo o ubytování pro hosty s přístupem ke sklípku, tato nemovitost nabízí neomezené možnosti. Splňte si svůj sen o krásném bydlení rozšířením domu a využijte tak více plochu pozemku, která činí 227 m2.
Součástí domu jsou také vinný sklep, který se skládá ze dvou propojených šíjí (obě 3 x13 m) a lisovny, což ocení nejen milovníci vína, ale i ti, kteří uvažují o podnikatelském záměru v oblasti vinařství či agroturistiky. V rámci pozemku naleznete i garáž, která poskytuje dostatek prostoru pro parkování či uskladnění zahradní techniky.
Dům je napojen na inženýrské sítě - kanalizaci, vodu a elektřinu, což usnadní a urychlí jakoukoli rekonstrukci či stavbu nového objektu.
Rakvice jsou nejen obklopeny překrásnou přírodou a vinicemi, ale také nabízejí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost. Ideální místo pro ty, kteří hledají únik z městského shonu, ale zároveň nechtějí být daleko od městských výhod.
Pokud hledáte domov s duší a potenciálem, který si můžete dotvořit podle svého, nebo zajímavou investici v turisticky atraktivní oblasti, je tento rodinný dům v Rakvicích přesně pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či sjednání prohlídky. Těšíme se na setkání s vámi!

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Svislá, Rakvice
ID
04376
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
227 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Lenka Fialová

Lenka Fialová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rakvicích?

Podobné nemovitosti