Prodej rodinného domu, Studenec - Zálesní Lhota, 201 m2

Studenec, Zálesní Lhota

4 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 969 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Exkluzivní partneři v Studenci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dobře udržovaný rodinný dům v klidné lokalitě Zálesní Lhota, obec Studenec v okrese Semily.

Rodinný dům je o dispozici 4+1 o velkorysé užitné ploše 201m2. Součástí rodinného domu je pozemek o celkové výměře 1070 m2. Na pozemku je také zahrada s ohništěm, která je ideální pro pořádání rodinných oslav, grilování s přáteli nebo jen k relaxaci a odpočinku v klidném prostředí na čerstvém vzduchu u Lhotského potoka.

Dům má dvě nadzemní podlaží a podkroví, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinný život. Je postaven z tradiční zděné konstrukce s masivní cihlovou vyzdívkou, která zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost budovy. Dům je v dobrém technicky udržovatelném stavu s možností parkování v garáži a před domem, kde jsou další dvě parkovací stání.

Poslední rekonstrukce domu proběhla v roce 2000. Nemovitost je podsklepená, což poskytuje dodatečný prostor pro skladování, zřízení dílny, nebo vybudování vinného sklípku. Klidná lokalita domu je ideální pro rodinné bydlení. Naproti domu se nachází základní a mateřská školka, což je velkou výhodou pro rodiny s dětmi.

Z hlediska inženýrských sítí je dům napojen na veřejný vodovod, přičemž má i vlastní studnu. Kanalizace je řešena tříkomorovým septikem a elektřina je kompletně vedena v mědi. Vytápění je na tuhá paliva.

Tento rodinný dům je ideální pro ty, kteří hledají pohodlné venkovské bydlení s výbornou dostupností, jen 10 min. jízdy autem od Jilemnice a 12 min. od Vrchlabí, kde najdete veškerou občanskou vybavenost.

Jilemnice je díky své poloze je ideálním výchozím bodem pro turistiku a zimní sporty. V zimě je oblíbeným cílem běžkařů, v létě zase turistů a cyklistů, kteří mohou využít hustou síť turistických tras vedoucích do Krkonošského národního parku. Vrchlabí je také významným centrem zimních sportů. V blízkosti se nachází několik ski areálů, které nabízejí skvělé podmínky pro sjezdové lyžování, snowboarding a běžecké lyžování. V létě je Vrchlabí oblíbeným místem pro turisty a cyklisty, kteří sem přijíždějí objevovat krásy Krkonoš.

Zajištění hypotečního úvěru napříč celým bankovním trhem rádi vyřídíme.

Těšíme se s Vámi na prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Náklady na bydlení
3510
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Studenec, Zálesní Lhota
ID
61540
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
201 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1070 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Studenci (okr. Semily)?

Podobné nemovitosti