Prodej rodinného domu, Petrovice u Sušice, 140 m2

Petrovice u Sušice

4 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 351 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Petrovicích u Sušice

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme na prodej hezký, zděný, podsklepený a částečně rekonstruovaný, rodinný dům (5+1; podl. pl.: cca 140 m2) s garáží a oplocenou zahradou 686 m2, stojící v klidné části střediskové obci Petrovice (obchod COOP, 2x restaurace, hřiště, OÚ, kostel, koupaliště, SDH) u Sušice 8 km s úžasným výhledem na horu Svatobor. Ideální dům pro zručného zájemce, který dokončí započatou rekonstrukci (nutno dodělat pouze pohledové prvky podle vlastních představ jako obklady a dlažby, sanita v koupelně, podlahy, vnitřní dveře, kuchyně....) a lze dům plnohodnotně užívat.
Rekonstrukce v r. 2023: nová elektřina vč. rozvodů a jističů; ústřední topení vč. radiátorů, rozvodů v uhlíkové oceli, tepelného čerpadla Mitsubishi Electric s akumulační nádrží, voda a odpad v plastu, zateplená střecha, plastová okna s parapety, vchodové dveře, el. garážové vrata.
Popis: suterén: garáž pro 2 auta, kotelna (TČ), sklep, chodba se schodištěm do přízemí: vstupní veranda, sam. WC s oknem, koupelna (připravené přívody a odpady na vodu pro vanu či sprchu, umyv., vývody na pračku) s oknem, chodba s dřevěným schodištěm, obytná kuchyň (příprava pro kuch. linku) s jídelnou a vstupem na balkon (bez zábradlí), prostorný obývací pokoj se vstupem na balkon; podkroví: podesta, koupelna a oddělené WC (připravené rozvody) a 3x ložnice; půda. Prodej vč. stavebního materiálů a zařízení, které je na domě!
Pozemek celkem: 793 m2;
Zastavěná plocha a nádvoří: 107 m2;
Zahrada: 686 m2; Pěkná, udržovaná, oplocená zahrada s vydlážděným vjezdem do garáže.
Voda: obecní řad;
Odpad: septik na vyvážení;
El.: 220/380 V;
Vytápění a TUV: ÚT – TČ Mitsubishi Electric s akumulační nádrží (voda - vzduch);
Poctivý dům z r. 1993 ideální velikosti v báječné tiché lokalitě s výhledem a jedním přímým sousedem v započaté rekonstrukci (hotové „střeva“ domu vč. TČ a plastových oken) s možností výběru pohledových prvků interiéru, zaujme zájemce o klidné rodinné bydlení v dosahu Sušice. Lze žádat o dotace, např.: „oprav dům po babičce“ apod....

Parametry domu

Cena
4 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Petrovice u Sušice
ID
S2498
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
107 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
793 m2
Plocha zahrady
686 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jakš - reality s.r.o.

Jakš - reality s.r.o.

náměstí Svobody 50, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petrovicích u Sušice?

Podobné nemovitosti