Prodej chalupy, Sýkořice, 133 m2

Sýkořice

3 099 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 769 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Sýkořicích

Informace k domu

Prodej chalupy v osobním vlastnictví, podlahová plocha 56 m2 (v případě využití podkroví 77m2 podlahová plocha domu cca 133 m2) sklep o výměře 38 m2, garáž 16m2, vlastní pozemek o celkové výměře 220 m2 v žádané rekreační lokalitě Sýkořice, která se nachází v CHKO Křivoklátsko. Chalupa je v původním stavu se zánovní betonovou střešní krytinou. V rámci doporučené rekonstrukce je možno využívat celoročně i jako rodinný dům (objekt má č.p.). Aktuální technická zpráva a projektová dokumentace je k dispozici. Do objektu je přivedena elektřina, vodovodní i nová kanalizační přípojka.

V přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovým koutem + WC. Druhý pokoj je koncipovaný jako ložnice. Součástí přízemí je i dílna - garáž která se může v rámci rekonstrukce předělat na obytný prostor. Před domem je prostor na terasu s výhledem do okolí. V suterénu je dostatečný prostor na zřízení např . vinotéky nebo dílny včetně úložných prostor na zahradního náčiní. V prvním patře je dostatečně dimenzovaný prostor (77m2) na zřízení 2 pokojů + WC. Parkování je možné přímo u domu.

Pro volnočasové aktivity můžete využít cyklostezky, lesy, řeku Berounku ale i sportovní areál kde jsou hřiště jak na tenis, beach volejbal či nohejbal. V obci se nachází restaurace, dětské hřiště a obchod COOP.

Dobrá dostupnost do Prahy autem po D6 30 min., Kladno, Beroun, Rakovník v blízkosti cca 20 km.

V případě zájmu o detailnější informace či prohlídku nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 099 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Sýkořice
ID
0023-NP08134
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
220 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Ing. Martin Dudek

Ing. Martin Dudek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Sýkořicích?

Podobné nemovitosti