Pronájem bytu 2+1, Znojmo, náměstí Republiky, 96 m2

náměstí Republiky, Znojmo

16 880 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu nadstandardní prvorepublikový byt o dispozici 2+1 a přibližné užitné ploše 96 m2 ve Znojmě. Byt se nachází ve čtvrtém poschodí cihlového domu téměř v centru města. Po vstupu do bytu je prostorná chodba ze které jsou vstupy do jednotlivých pokojů. Je zde prostorná kuchyně s jídelnou, jedna ložnice a velký obývací pokoj. V koupelně je umístěna rohová vana i sprchový kout, toaleta je samostatná. Byt je opravdu nadstandardně velký, s vysokými stropy a nájem je včetně částečného vybavení. Vytápění bytu je vlastní a ohřev vody přes plynový kotel. Poloha bytu je exkluzivní - bytový dům se nachází v samotném historickém centru města Znojma.

Majitel požaduje kauci ve výši 37.320,-Kč - tedy dvou nájmů, nájemné vč. inkasa je 18.660,-Kč, ideální pro rodinu, pracující pár či studenty. Byt je volný ihned a majitel nabízí dlouhodobou spolupráci. Ani parkování se obávat nemusíte - je možnost parkovat váš vůz před domem.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Parametry bytu

Cena
16 880 Kč /za měsíc
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
náměstí Republiky, Znojmo
ID
5272Z055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
96 m2
Patro
4.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Patrik Kiš

Patrik Kiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Znojmu?

Podobné nemovitosti