Prodej rodinného domu, Česká Lípa, Zámecká, 326 m2 (ID: 2070224)

Zámecká, Česká Lípa

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Exkluzivní partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jedinečný historický dům v srdci České Lípy, který se pyšní třemi nadzemními podlažími a skýtá nespočet možností pro podnikání i bydlení. Vstupní chodba vás zavede do prvního nadzemního podlaží, kde se nachází obchodní prostor, aktuálně využívaný jako copy centrum. Dále zde naleznete samostatnou toaletu, technickou místnost, patio a dvě samostatné místnosti, které slouží jako sklad a dílna. Z přízemí je také přístup do klenbového pískovcového sklepa s podlahovou plochou 20 m2, který v minulosti sloužil jako vinný sklep, ideální pro posezení s přáteli u skleničky dobrého vína. Celková podlahová plocha přízemí je 163 m2.

První patro domu nabízí tři prostorné místnosti, z nichž dvě jsou využívány jako kanceláře a třetí místnost je společenská místnost pro pořádání degustací vín, což ocení zejména milovníci tohoto ušlechtilého nápoje. K dispozici je zde také samostatná toaleta a vstup na prostornou terasu, která je ideálním místem pro vybudování venkovního prostoru pro grilování a pořádání akcí s přáteli. Podlahová plocha prvního patra činí 85,7 m2 spolu s terasou, jenž má plochu 81,7 m2.

Podkroví domu ukrývá útulný otevřený byt 1+kk o podlahové ploše 67,4 m2 s kuchyňským koutem a koupelnou. Dominantou tohoto prostoru jsou krásná kachlová kamna, která vytvářejí příjemné teplo a atmosféru během chladných měsíců roku.

Tato nemovitost nabízí jedinečnou možnost kombinace podnikání a bydlení v jednom objektu, což výrazně šetří provozní náklady. Provozovnu copycentra je po domluvě možné přenechat novému majiteli. Celý dům je vytápěn plynovým kotlem a je napojen na vodovod a kanalizaci. Nemovitost není památkově chráněna.

Pokud hledáte historický dům s duší, který nabízí široké spektrum využití, neváhejte a přijďte se podívat na tuto jedinečnou nemovitost v centru České Lípy. Prohlédněte si virtuální prohlídku a pokud vás tato nemovitost zaujala, kontaktujte mě prostřednictvím odpovědního formuláře pod inzerátem a já se s vámi ráda potkám na prohlídce.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Zámecká, Česká Lípa
ID
0224-NP01282
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
326 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
215 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Dominika Kornová

Dominika Kornová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v České Lípě?

Podobné nemovitosti