Prodej bytu 3+kk, Znojmo, Smutného, 81 m2 (ID: 2070176)

Smutného, Znojmo

7 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 265 Kč /za měsíc

(celková cena, vč. právního servisu)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásnou a moderně zařízenou bytovou jednotku o dispozici 3+kk o výměře 81,8 m2 a zahrádkou s dřevěnou terasou o výměře 125 m2. Bytová jednotka se nachází v nové čtvrti Mansberk v klidné části Znojma.

Bytová jednotka se nachází v přízemí a je krajní, zahrada tedy sousedí pouze s jedním jiným vlastníkem. Celková podlahová plocha se dělí na byt - 76,6 m2 a sklepní kóji - 5,2 m2. Rozměry této kóje jsou dvojnásobné oproti stejným kójím v tomto bytovém komplexu. Zahrada o velikosti 125 m2 disponuje velmi dobře udržovanou terasou z kvalitního dřeva a poskytuje dostatek prostoru na relaxaci nebo návštěvy rodiny a přátel. Na zahradu se dá dostat díky velkým francouzským oknům jak z obývacího pokoje, tak i z ložnice.

Bytová jednotka sestává z ložnice s šatnou, dětského pokoje, koupelny se sprchovým koutem odděleným skleněnou zástěnou a toaletou, dále zde najdeme obývací pokoj a kuchyňský kout s moderně zařízenou linkou (zn. Sykora) a velmi kvalitními spotřebiči a v neposlední řadě také technickou místnost, která nebývá v tomto bytovém komplexu obvyklá. Veškerý nábytek je vytvořen na míru a v jednotném dekoru, což dodává bytu krásný sjednocující prvek. Materiály použité na zhotovení bytu jsou v drtivé míře nadstandardní, od podlahy, přes kuchyň až po koupelnu. Ohřev vody a podlahové vytápění zajišťuje plynový kotel se zásobníkem, který je umístěn v technické místnosti, neruší tedy svoji přítomností prostor na chodbě nebo v předsíni. V celém bytě nalezneme posuvné pouzdrové dveře. Hlavní vnitřní osvětlení, a také venkovní osvětlení je možné ovládat přes aplikaci Philips Hue.

Součástí prodeje je také sklepní kóje a dvě vlastní parkovací místa před domem. Byt se prodává plně zařízený.

Bytový dům se nachází ve velmi příjemné a klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a velice dobrou dostupností do centra města. Měsíční náklady na bydlení jsou velice nízké a pohybují se v řadu několika tisíc korun měsíčně

Průkaz energetické náročnosti budovy - třída "C".

V případě zájmu Vám zpracujeme také možnosti financování z celého trhu s nadstandardními podmínkami.

V případě zájmu o další informace nebo prohlídku prosím využijte níže uvedené kontaktní údaje na majitele.

Parametry bytu

Cena
7 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
celková cena, vč. právního servisu
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Smutného, Znojmo
ID
242
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Polák&partner FINANCE REALITY

Mariánské náměstí 965/6, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Martin Polák

Martin Polák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Znojmu?

Podobné nemovitosti