Pronájem vily, Praha - Nebušice, U Pohádky, 252 m2

U Pohádky, Praha 6 - Nebušice

58 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky za služby 2.000,-Kč a el.energie cca 8.000,-Kč bude převedena na nájemce)

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý rodinný dům v prestižní lokalitě Prahy-Nebušice, ulice U Pohádky o dispozici 5+1/G. Tento samostatně stojící cihlový dům se dvěma podlažími je připraven k okamžitému nastěhování a nabízí klidné a komfortní bydlení v příjemném prostředí.


Dům je ve velmi dobrém stavu a jeho cihlová konstrukce zajišťuje dlouhou životnost. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj, pokoj (pracovnu), samostatné WC, jídelnu a plně vybavenou kuchyň včetně spotřebičů. Z přízemí je také přístup na terasu, která poskytuje úžasný výhled do zeleně zahrady. V patře se nacházejí tři ložnice, z nichž jedna má balkon a šatnu, technická místnost, samostatné WC a moderní koupelna. Suterén nabízí další samostatné WC, dílnu, místnost s krbem, dva menší sklepy a garáž.


Na zahradě je k dispozici zahradní domek s praktickým vybavením jako sekačka a zahradní nářadí. Boční branka umožňuje parkování přímo na pozemku. Před domem jsou také parkovací místa na obecní komunikaci. Dům je vybaven internetovým připojením a napojen na všechny hlavní inženýrské sítě včetně vodovodu, kanalizace a elektřiny. Vytápění je zajištěno lokálním elektrickým systémem.


Nemovitost se nachází v klidné části obce s asfaltovou přístupovou komunikací, což zajišťuje pohodlnou dopravní dostupnost do centra Prahy. Městská hromadná doprava i silniční spojení jsou výborné, což usnadňuje každodenní dojíždění.

Majitel požaduje nájemné ve výši 58.000,-Kč + poplatky za služby 2.000,-Kč + el.energie cca 8.000,-Kč bude převedena na nájemce. Dále majitel požaduje vratnou kauci 70.000,-Kč a provize RK činí 58.000,-Kč + DPH.

Tento dům představuje ideální místo pro rodinné bydlení s dostatkem prostoru a komfortu. Kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku a objevte kouzlo tohoto výjimečného domu.

Parametry domu

Cena
58 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky za služby 2.000,-Kč a el.energie cca 8.000,-Kč bude převedena na nájemce
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
U Pohádky, Praha 6 - Nebušice
ID
N139049
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
252 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
252 m2
Plocha nemovitosti
1042 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Hinšt

Martin Hinšt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti