Prodej rodinného domu, Kroměříž, Kotojedská, 135 m2 (ID: 2069211)

Kotojedská, Kroměříž

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.)

Exkluzivní partneři v Kroměříži

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji úžasný rodinný dům nedaleko centra města Kroměříže.

Reprezentativní, třípodlažní dům prošel kompletní rekonstrukcí v letech 2022 až 2023 a poskytuje nadstandartní bydlení o dispozici 4+kk s prostornou zahradou. Během rekonstrukce byla na 1.NP zbourána příčka a tím vznikl úžasný, propojený prostor obývacího pokoje s krbem, jídelní části a kuchyně s francouzským oknem do zahrady. Klid a pohoda na Vás působí v každé části a to i díky detailům. Kuchyňský kout je v bílém, elegantním dekoru, doplněný o prvky dřeva. Pokud jste milovníky vaření, najdete zde vše - elektrickou horkovzdušnou troubou, vestavnou mikrovlnou troubu, indukční varnou deskou, vestavnou lednici, myčku nádobí. V obývací části je to krb, s místem pro uložení dřeva, který Vám vytopí celé přízemí, dále jsou to bezfalcové a reverzní interiérové dveře od firmy Sapeli. V přízemí je dále k dispozici koupelna spojená s WC, v této koupelně je umístněný prostorný sprchový kout a také technická místnost – prádelna.

Celý dům spojuje prostorné schodiště, které díky skleněnému zábradlí a oknu do zahrady je velmi světlé. Zde byla instalována bodová světla, která se sepínají v noci, pro bezpečnou chůzi. Druhé nadzemní podlaží slouží jako soukromé. Na tomto patře vznikly tři pokoje a prostorná koupelna, tentokrát s vanou. V koupelnách je instalováno podlahové elektrické vytápění a pro větší komfort i klimatizace, samostatně pro každý pokoj. Díky velkým oknům v kuchyňské části je dům propojen se zahradou, která láká k odpočinku a relaxaci. Na zahradě je k dispozici altánek, jsou vysázeny ovocné stromy a keře. Velkým plusem je přístup na pozemek, parkování v garáži, ve vjezdu nebo možnost uzpůsobit předzahrádku a toto místo využít jako další parkovací místo.

Technickou část domu zajišťuje: plynový kotel (instalace 2009); koupelny - podlahové vytápění elektrické; ohřev vody – nový bojler 120 l; zaizolovaný sklep; kompletně nové rozvody vody, topení, elektřiny, odpady; zrekonstruovaná kanalizační přípojka bezvýkopovou technologií (sanační rukávec); vyvložkovaný komín nerezovou vložkou pro krb; střecha původní – krytina plech, nové svody, okapy, oplechování atiky, střecha nad tech. místností a nad vstupem – nově položen Fatrafol; stropy na 2.NP – SDK podhled zateplen 120 mm vaty; stropy nad tech. místností a vstupem 120 mm vaty; vnější zateplení – 160 mm EPS; okna – šesti komorová, trojsklo; kompletně nové omítky, srovnané podlahy – vinyl; 2.NP klimatizace – chlazení, topení.

Dům se nachází na skvělé adrese, odkud to máte všude kousek. Mateřská školka nedaleko domu, základní škola pod kopcem, nákupní možnosti nedaleko domu a centrum města - chůzí cca 10 minut. Pokud trávíte svůj volný čas aktivně, nedaleko je sportcentrum, rybník Bágrák kolem kterého vede nájezd na cyklostezku Baťův kanál. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Kotojedská, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
207 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
465 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži?

Podobné nemovitosti