Prodej chaty, Týn nad Vltavou, 35 m2

Týn nad Vltavou

3 120 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 869 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb a provize.)

Exkluzivní partneři v Týně nad Vltavou

Informace k domu

Exkluzivní nabídka chaty v Kolodějích nad Lužnicí je ideální nejen pro nadšené rybáře, ale i pro ty, kteří hledají útočiště od hektického života a touží po klidu a relaxaci. Plně vybavená zděná chata se saunou a bazénem s pískovou filtrací nabízí pohodlí pro rekreaci či trvalé bydlení. S výměrou pozemku cca 335 m² a komfortním vybavením pro 8 osob je tato nemovitost perfektním místem pro odpočinek.
Nemusíte již nic budovat, opravovat, zařizovat, stačí si jen přijet užívat zasloužené volno, víkendy nebo zde i trvale pobývat.
V patře nad sklepem, se nachází praktická kuchyně s obývacím pokojem s velkou úložnou skříní, stolem se dvěma lavicemi pro odpočinek u krbových kamen. V úrovni kuchyně je prostorná venkovní terasa, vyzývající k posezení s rodinou a přáteli, se závětřím ke grilování, venkovní sprchou a dokonce saunou.
U vstupu do chaty je velmi milá, moderní koupelna se sprchovým koutem, naproti ní přes chodbičku samostatná toaleta. Po schodišti vystoupáte z obývacího pokoje do dalšího patra, kde se nachází velká ložnice. Zde v naprostém pohodlí složí hlavu 6 osob a na gauči v obývacím pokoji pak další 2. V chatě se tedy komfortně vyspí 8 osob.
Chata je plně vybavena a připravena na prodej se vším potřebným zařízením.
Je sem přivedena elektřina, teplou vodu ohřívá elektrický bojler ze sklepa, kam míří studená voda z vrtu. Odpad je řešen jímkou. Za chatou je skryt další dřevěný zahradní domek na úschovu nářadí a dřeva.
Díky sportovnímu vyžití, jako je cyklistika, rybaření, koupání v řece, houbaření, to vše doplněno bazénem s pískovou filtrací, se zde opravdu dokonale zrekreujete.
K dispozici je také parkování pro 2 vozy.
Nemovitost se nachází v žádané chatové oblasti Koloděje nad Lužnicí, nedaleko od řeky Lužnice a je vzdálena 4 km od Týna nad Vltavou, 33 km na jih od Tábora, 100 km od Prahy a do Českých Budějovic je to rovných 36km.
V okolí můžete navštívit zámek Mitrowicz, zámek Neznašov i Hlubokou nad Vltavou, v blízkosti je vodácký kemp, zámek Týn n/Vltavou, soutok Lužnice a Vltavy a nechybí ani lodní doprava po Vltavě z Týna až na Orlík.
Energetický štítek není vyhotovený, jedná se o rekreační objekt, proto uvádíme energetickou náročnost G. Chata stojí na vlastním pozemku a má evidenční číslo.
Koupi chaty je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi vyřídíme.
Pro další informace kontaktujte prosím makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
3 120 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize.
Náklady na bydlení
500
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Týn nad Vltavou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
35 m2
Plocha nemovitosti
335 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Andrea Harscher

Andrea Harscher

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Týně nad Vltavou?

Podobné nemovitosti