Prodej chaty, Kopřivnice, 55 m2 (ID: 2069049)

Kopřivnice

3 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 395 Kč /za měsíc

(Cenu nabídněte, bude zahrnovat provizi a právní servis)

Exkluzivní partneři v Kopřivnici

Informace k domu

Sraz na prohlídky je vždy u hlavní cesty před chatovou oblastí u křižovatky ulic K Očnímu a U Vodojemu.

Prodej nádherné poloroubené chaty 2KK s balkónem kolaudovanou v roce 2003. Také se saunou a zahradním domkem v oblasti blízko Bílé Hory na hranici katastru Kopřivnice a Štramberku. Chata má č.ev., vlastní pozemek se zahradou. Je možné využít k trvalému bydlení po menších změnách a financovat hypotékou.
Pro mnoho stavebníků jsou roubené stěny, strop a krov oprávněně nejdůležitější částí stavby, která bude tvořit atmosféru jejich budoucího domova. Obliba dřeva jako stavebního materiálu byla hlavním důvodem, proč se majitelé rozhodli pro stavbu roubenky. Pro stavbu si zvolili mistry přímo povolané. Využili zručnost a kvalitu práce valašských řemeslníků spojenou s historií tohoto řemesla. Budova má vyšší akumulaci tepla v zimě a izolační schopnosti, které také oceníte i v létě. Nesčetné dřevostavby dokazují, že pokud byly správně provedeny, zachovaly se, téměř bez jakéhokoliv ošetření, i mnohem déle než 100 let. Důkazem toho jsou nejen některé církevní objekty v Beskydech a na Slovensku, ale také celá řada budov v nenapodobitelném Valašském muzeu v Rožnově pod Radhoštěm.
Strop mezi přízemím a podkrovím roubenky je z dřevěných trámů, které jsou položeny kolmo na podélné stěny domu. Trámy vybíhají ven a tvoří zároveň přesah střechy. Dřevo je jako stavební materiál má nenapodobitelné a v dnešní době i ekonomicky výhodné vlastnosti, které zatím nemá žádný jiný na naší planetě. Málokdo však ví, že používáním výrobků ze dřeva také velmi významně chráníme přírodu.
Chata je napojena na obecní vodovod a elektřinu, odpad je řešen septikem s trativodem. V přízemí je situováno srdce stavby - kuchyň s obývacím prostorem s dřevěným stropem z masivu. Ohřev vody je řešen průtokovým ohřívačem. Vytápění zajišťují stylová sporáková kamna. V podzemním podlaží je připravena sauna s předsíní. Do podkrovní části po samonosném dřevěném schodišti dojdete do odpočívací části stavby, ložnice s pracovnou a balkónem. Výhled vám zajistí stylová dřevěná okna. Kromě chaty je prodeji také dřevostavba v přímé blízkosti, ve které je vybudován sprchový kout, umyvadlo a wc, které je řešeno ekologicky, ohřev vody je zde také průtokovým ohřívačem. Kolem domu je jako bonus vzrostlá zahrada se spoustou rostlin a porostů, které si můžete modelovat dle svých představ. V přímém sousedství najdete další chaty, jde o příjemné sousedy s přátelským přístupem.

Parametry domu

Cena
3 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cenu nabídněte, bude zahrnovat provizi a právní servis
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Kopřivnice
ID
200
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
55 m2
Plocha nemovitosti
424 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Mgr. Pavlína Papulová, MBA

Mgr. Pavlína Papulová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti